Czerwony wakacyjniak
Odpowiedz do tematu

: Czerwony wakacyjniak
Ostatnio na łapce kolesia stojącego przede mną w kolejce do kasy wypatrzyłem takiego cudaka:
http://zegarownia.pl/zega...ng-blood-dz1351

i kurde nie mogłem od niego oczu oderwać. Wesoły, wakacyjny łocz. No kurde ale za chiński kawałek plastiku, w którym nawet do jeziorka nie można wskoczyć prawie 400 zeta... :shock: Bez sensu... Ale kurde podoba mi się.

A może jakiegoś czerwonego Dżiszoka? Są w ogóle jakies warte uwagi czerwone (po całości łącznie z paskiem) ANALOGOWE zegarki? Nie pomarańczowe. Czerwone i koniecznie ze wskazówkami. No ostatecznie żółte. Czy pozostaje tylko ten Diesel?

Ostatnio zmieniony przez Tomir 2012-07-11, 12:14, w całości zmieniany 2 razy
:
Zaczynasz mnie Tomir serio niepokoić :lol:

Ale jak szaleć - to szaleć, kryzys wieku średniego ma się raz :P

Takie coś by mogło być ? +/- 15 preziów.

albo taki trochę lepiejszy, około 60 dolców :

Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-07-11, 12:27, w całości zmieniany 1 raz
poli123
[Usunięty]
:
A może jak szaleć to szaleć :D
Piszą o nim unisex :D
Prawie za darmaka dają :)

Uploaded with ImageShack.us

:
Tomir....co się z Tobą dzieje :shock:

:
Na wiek zobacz ;-)

olek
[Usunięty]
:
porsze czerwone kup;)

:
Albo chociaż Mazdę kabrioleta tego damskiego :lol:

Ale tak serio chłopaki, to ja Tomirka rozumiem - sam czasami mam też odpał na jakiś kompletnie śmieszny zegarek, LEDa albo coś w tym stylu. Zobaczcie na te kolorowe G co sie ostatnio kropelkowo rozmnażają ;-) To się nazywa chyba "frajda" ;-)

Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-07-11, 13:03, w całości zmieniany 1 raz
:
Potwierdzam, mam frajdę z żółtego G. :mrgreen:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
poli123
[Usunięty]
:
Wszystkie (no prawie) kolory dopuszczam - wesołe wakacyjne, ale takie modowanie jak np tytaj:
http://www.ebay.com/itm/G...#ht_4660wt_1069
to już raczej przesada. A jest tego sporo :)

Ostatnio zmieniony przez poli123 2012-07-11, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Diamenciki to nasza wish lista z Karolem :mrgreen: Musimy tylko dojrzeć do tego designu

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Cezar napisał/a:
Tomir....co się z Tobą dzieje :shock:

O przepraszam, ostatnio kupiłem Ekranoplana, wcześniej Stenka Submarinera - nikt mi nie powie, że to nie są męskie łocze :mrgreen:

Alamos ma rację - czasami mam przypał na jakiś zegarek i już. Od tego Diesla to naprawdę oczu nie mogłem oderwać. Aż w pierwszej chwili chciałem gościa zaczepić i poprosić, żeby mi dał przymierzyć :mrgreen: Ale się powstrzymałem :mrgreen: Ale wykonany jest bardzo fajnie i na żywo prezentuje sie naprawdę nieźle i baaaaardzo wakacyjnie. A do gajera przecież go nosić nie będę :mrgreen:

:
Nie do końca podzielam motywacje Tomirka, ale czerwonego G też bym przytulił - najchętniej Ryżowca ;-)

:
ciniol napisał/a:
Potwierdzam, mam frajdę z żółtego G. :mrgreen:

Oj ja również, dzisiaj na ręku w pracy Tag, ale zaraz po robicie zółtaczek wskoczy :twisted:

Santino napisał/a:
Nie do końca podzielam motywacje Tomirka, ale czerwonego G też bym przytulił - najchętniej Ryżowca ;-)

Czerwonego też bym jeszcze chciał, ale swojego niebieskiego też uwielbiam :D

poli123
[Usunięty]
:
Nowa tendencja się tworzy, ale jak najbardziej podzielam :)
Czekam jeszcze na swojego fioleta, ale lada moment powinien już być.

:
przerazacie mnie. :shock:

beceen | ***** ***
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum