no plastikowy też nie
[ Dodano: 2012-06-14, 13:12 ]
a własnie miałem kolegów zapytać, kto mi dopisła pod nickiem : starszy kulis ????
Odpowiedz do tematu
:
:
Wydaje mi się że Buran ma chyba rację. Zobaczyłem swoje i faktycznie się różnią.
Ciekawe czy były i stalowe i chromowane czy też tylko gold i steel ?
[ Dodano: 2012-07-09, 00:03 ]
Taki badziewiak mi się wczoraj trafił. Prosto z wiadra. Na chodzie i w ładnym stanie.
Do wymiany tylko szkiełko i co najważniejsze - STEEL
Ostatnio zmieniony przez Kris 2012-07-08, 20:08, w całości zmieniany 2 razy
buran napisał/a: | ||
Jeszcze w tym wątku jest parę takich dekli http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=10589 Na tym zdjęciu jest taka koperta opisana jako stalowa,jak się dobrze przyjrzeć to ma odrobinę szerszy rant od chromowanej Obrazek Znalazłem fotkę na alle,chyba pfloyd się nie obrazi Obrazek W chromowanych rant jest głębiej fazowany po obwodzie,u mnie jest to ledwo widoczne. |
Wydaje mi się że Buran ma chyba rację. Zobaczyłem swoje i faktycznie się różnią.
Ciekawe czy były i stalowe i chromowane czy też tylko gold i steel ?
[ Dodano: 2012-07-09, 00:03 ]
Taki badziewiak mi się wczoraj trafił. Prosto z wiadra. Na chodzie i w ładnym stanie.
Do wymiany tylko szkiełko i co najważniejsze - STEEL
Ostatnio zmieniony przez Kris 2012-07-08, 20:08, w całości zmieniany 2 razy
:
A mowiłem a raczej pisałem żebyś nie czytał
Ostatni był taki sam na Ebay ale to nie ten. To jeden ze starszych modeli.
Tego faktycznie wygrzebałem w wiadrze. Nie miał tylko koronki. Na razie dopasowałem od innego.
Yakovlev napisał/a: |
Kris, udaj się w 3,14... |
A mowiłem a raczej pisałem żebyś nie czytał
Ostatni był taki sam na Ebay ale to nie ten. To jeden ze starszych modeli.
Tego faktycznie wygrzebałem w wiadrze. Nie miał tylko koronki. Na razie dopasowałem od innego.
:
Kris, Ty lepiej wynieś te swoje skarby gdzieś do teściowej, znajomych, schowaj w piwnicy, zakop w ogródku, czy coś, bo niedługo zrobi się wjazd na chatę i wyniesie co nieco.
:
Zbiorów pilnuje moja małżonka tak że nie masz żadnych szans
Yakovlev napisał/a: |
Kris, Ty lepiej wynieś te swoje skarby gdzieś do teściowej, znajomych, schowaj w piwnicy, zakop w ogródku, czy coś, bo niedługo zrobi się wjazd na chatę i wyniesie co nieco. |
Zbiorów pilnuje moja małżonka tak że nie masz żadnych szans
:
Szefem bandy będzie moja tak , że przygotuj się na niezłą walkę
Kris napisał/a: |
Zbiorów pilnuje moja małżonka tak że nie masz żadnych szans |
Szefem bandy będzie moja tak , że przygotuj się na niezłą walkę
:
Kris, tiebie nada kryszu. Yakovlev z małżonką nie będzie ci się naprzykrzał za dajmy na to pińć procent zbiorów - sam wybiorę
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Te, te. Sie mnie tu w napad nie wcinaj. Ja już pół planu mam
ciniol napisał/a: |
Kris, tiebie nada kryszu. Yakovlev z małżonką nie będzie ci się naprzykrzał za dajmy na to pińć procent zbiorów - sam wybiorę
|
Te, te. Sie mnie tu w napad nie wcinaj. Ja już pół planu mam
:
Takiego deluxa tu jeszcze nie ma,dlatego wklejam
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
ciekawy - koperta jak u Poljota/Sekondy z 30-kamieniowym werkiem.
:
Tja. To to samo. Występowały w kopertach chromowanych też - trzeba uważać jak się kupuje. Ja się raz naciąlem
:
Odpowiedz do tematu
TU jest taki jak mój tyle że 30j.
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.