Czekałem kiedy mu się przeleje: "Pan taki technicznie uzdolniony, pan mi zabije karpia..."
Gb.
Odpowiedz do tematu
:
:
Sorry, ale znudziło mi się ciągłe odpisywanie w stylu" Przepraszam, ale nie zajmę sie pańskim zegarkiem czy zegarkami ponieważ ...i tu nie mam zamiaru sie tłumaczyć"Od napraw zegarków są ZEGARMISTRZOWIE i basta!
Fazi napisał/a: |
Marcin - przerazila mnie informacja jaka umiesciles w stopce |
Sorry, ale znudziło mi się ciągłe odpisywanie w stylu" Przepraszam, ale nie zajmę sie pańskim zegarkiem czy zegarkami ponieważ ...i tu nie mam zamiaru sie tłumaczyć"Od napraw zegarków są ZEGARMISTRZOWIE i basta!
Pozdro!!!
:
Marcin, a co się dziwisz. Talent w łapie to wszyscy chcą wykorzystać Tak to już jest... W sumie racja, walcz lepiej z projektami Gerlachów
:
Jacku, ale jaki talent, przeciez ja nie robie jakiś nie stworzonych rzeczy.Wytoczenie ośki balansowej,zrobienie klucza czy remontuarowego czy do kluczykowaca, zrobienie /przerobienie koperty pod werk, zrobienie wychwytu to sa rzeczy które to sie na pierwszym i drugim roku w ZSZ robiło*.
* do pierszej połowy lat 50-tych.
Takie rzeczy (pomijajac zwykłe wymieniastwo części i podstawowe pierduty jak czysczenie i smarowanie) to powinien średnioogarniety macherpo szkole serwisowej* robić tylko że jak bardziej oplaca sie wymieniać baterie i paski to efekt jest jaki jest.
* nowoczesny proradziecki program nauczania praktycznego ZSZ po pierwszej połowie lat 50-tych XXw .
[ Dodano: 2012-07-07, 17:35 ]
Oj tam zakopany, to tylko 100 werków jest
* do pierszej połowy lat 50-tych.
Takie rzeczy (pomijajac zwykłe wymieniastwo części i podstawowe pierduty jak czysczenie i smarowanie) to powinien średnioogarniety macherpo szkole serwisowej* robić tylko że jak bardziej oplaca sie wymieniać baterie i paski to efekt jest jaki jest.
* nowoczesny proradziecki program nauczania praktycznego ZSZ po pierwszej połowie lat 50-tych XXw .
[ Dodano: 2012-07-07, 17:35 ]
Pan z pracy napisał/a: |
No przecie walczy mężnie, choć na wpół zakopany żywcem |
Oj tam zakopany, to tylko 100 werków jest
Pozdro!!!
:
Zaraz dostaniesz następną setkę, to inaczej zaśpiewasz
Bo do nich, wbrew temu co niektórzy uważają, też docierało że we wdrożonym zautomatyzowaym procesie technologicznym wyprodukowanie gotowej części kosztuje 100x mniej, niż jej dorobienie.
kaido2 napisał/a: |
* nowoczesny proradziecki program nauczania praktycznego ZSZ po pierwszej połowie lat 50-tych XXw . |
Bo do nich, wbrew temu co niektórzy uważają, też docierało że we wdrożonym zautomatyzowaym procesie technologicznym wyprodukowanie gotowej części kosztuje 100x mniej, niż jej dorobienie.
:
koko koko, spoko spoko, przaziłem się wysoko,,,,,,,,,,
ąż zarzuciło mnie na pancerz,
gdzie furgam nóżkami, niczym wysokopoprzeczkowy tancerz*.
* taki tancerz co popierdziela połamany taniec i mu wysokie kłody rzucajom pod nogi.
[ Dodano: 2012-07-07, 18:14 ]
Dokładnie, po co sie ścierać jak i tak maszyna napierdziela non toper, a wyłaczenie jej też kosztuje i to drożej jak kombinacje w dorabiacje i składania z proszku w podzespół.Jak dodać jeszcze edukacje to to są napewno wieksze koszta jak produkcja sewisantówskładaczywymieniaczy:D
[ Dodano: 2012-07-07, 18:15 ]
Tylko ja durny się w takie choce kloce dorabiane bawie. czas zmienic styl życia i zalożyć hawajska koszule z malowanym krawatem.
ALAMO napisał/a: |
Zaraz dostaniesz następną setkę, to inaczej zaśpiewasz
|
koko koko, spoko spoko, przaziłem się wysoko,,,,,,,,,,
ąż zarzuciło mnie na pancerz,
gdzie furgam nóżkami, niczym wysokopoprzeczkowy tancerz*.
* taki tancerz co popierdziela połamany taniec i mu wysokie kłody rzucajom pod nogi.
[ Dodano: 2012-07-07, 18:14 ]
Cytat: |
Bo do nich, wbrew temu co niektórzy uważają, też docierało że we wdrożonym zautomatyzowaym procesie technologicznym wyprodukowanie gotowej części kosztuje 100x mniej, niż jej dorobienie. |
Dokładnie, po co sie ścierać jak i tak maszyna napierdziela non toper, a wyłaczenie jej też kosztuje i to drożej jak kombinacje w dorabiacje i składania z proszku w podzespół.Jak dodać jeszcze edukacje to to są napewno wieksze koszta jak produkcja sewisantówskładaczywymieniaczy:D
[ Dodano: 2012-07-07, 18:15 ]
Tylko ja durny się w takie choce kloce dorabiane bawie. czas zmienic styl życia i zalożyć hawajska koszule z malowanym krawatem.
Pozdro!!!
:
Krzychu , chyba masz racje, to urzadzenie:
Mogło by mocno przyspieszyc przerabianie werków gdzie po każdym przemontowanym i przeglądnietym oddawane by było x dmuchnięć w to magiczne urzadzenie celem rozładowania złych mocy.Jak narazie radze sobioe wten sposób że po przemaglowanym werku wchłaniam x złotego trunku na procentach gdzie przy 20 tu robionych werkach schodzi min skrzynka no i moga trafiac sie niedoróby takżepoproszenafirmę takowe urzadzenie bo wyjdzie ekonomiczniej a i mniej zniszczeń w mieniu zakladowym będzie
[ Dodano: 2012-07-07, 19:01 ]
Acha, obrazek wziełem z tej aukcji:
http://allegro.pl/wuwuzel...2444042472.html
Mogło by mocno przyspieszyc przerabianie werków gdzie po każdym przemontowanym i przeglądnietym oddawane by było x dmuchnięć w to magiczne urzadzenie celem rozładowania złych mocy.Jak narazie radze sobioe wten sposób że po przemaglowanym werku wchłaniam x złotego trunku na procentach gdzie przy 20 tu robionych werkach schodzi min skrzynka no i moga trafiac sie niedoróby takżepoproszenafirmę takowe urzadzenie bo wyjdzie ekonomiczniej a i mniej zniszczeń w mieniu zakladowym będzie
[ Dodano: 2012-07-07, 19:01 ]
Acha, obrazek wziełem z tej aukcji:
http://allegro.pl/wuwuzel...2444042472.html
Pozdro!!!
:
:boje się:
Co innego dostać z czapki a co innego z paczkomata.
Dostaniesz paczkomatem |
:boje się:
Co innego dostać z czapki a co innego z paczkomata.
Pozdro!!!
:
To jest akurat pojecie wzgledne ale tak czy siak napewno na dłużej zostaje w pamięci bo:
1) Jest bardziej kanciasty i bardziej boli, bo zamierzone jest zawsze bicie by bolało jak najmocniej czyli bicie z roga.
2) Nietypowo jest dostać z paczkomata .
3) Satysfakcja gwarantowana ,bo nie każdy może z niego tak od sobie dostać.
Fakt, że paczkomat maly nie jest ... |
To jest akurat pojecie wzgledne ale tak czy siak napewno na dłużej zostaje w pamięci bo:
1) Jest bardziej kanciasty i bardziej boli, bo zamierzone jest zawsze bicie by bolało jak najmocniej czyli bicie z roga.
2) Nietypowo jest dostać z paczkomata .
3) Satysfakcja gwarantowana ,bo nie każdy może z niego tak od sobie dostać.
Pozdro!!!
:
No ale to prawo chyba nie dziala wstecz
kaido2 napisał/a: | ||
Sorry, ale znudziło mi się ciągłe odpisywanie w stylu" Przepraszam, ale nie zajmę sie pańskim zegarkiem czy zegarkami ponieważ ...i tu nie mam zamiaru sie tłumaczyć"Od napraw zegarków są ZEGARMISTRZOWIE i basta! |
No ale to prawo chyba nie dziala wstecz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
No i widzi ...
Same plusy!!
Odpowiedz do tematu
kaido2 napisał/a: |
2) Nietypowo jest dostać z paczkomata . 3) Satysfakcja gwarantowana ,bo nie każdy może z niego tak od sobie dostać. |
No i widzi ...
Same plusy!!