Pojawiła się potrzeba społeczna zamówienia kolorowych NATO z Crown&Buckle, no to lecim Niekolorowe ostatecznie też mogą być
Przy zamówieniu większym niż 3 sztuki nato wychodzą po 10 USD, do tego koszty przesyłki do podziału:
First Class Mail $3.50-$7.50* 14-30 Business Days
Plus jakiś tam polecony, jak ktoś spoza Krakowa.
Chciałabym swoje dostać w łapki przed końcem lata, więc zamawiam w poniedziałek z samego rana.
PS. Jak dział niedobry, to uprasza się moderacje o przeniesienie
Odpowiedz do tematu
: Wspólne zamówienie z Crown&Buckle
Ostatnio zmieniony przez halina 2012-07-06, 10:28, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez halina 2012-07-06, 10:28, w całości zmieniany 1 raz
:
Hej,
Ja chyba byłbym chętny. To wygląda tak, że podsyłam Ci linki a Ty podajesz nr konta?
Odebrałbym sam w Kraku.
zdrawki
Ja chyba byłbym chętny. To wygląda tak, że podsyłam Ci linki a Ty podajesz nr konta?
Odebrałbym sam w Kraku.
zdrawki
:
To mój pierwszy raz , ale mniej więcej tak to sobie wyobrażam
hulelam napisał/a: |
To wygląda tak, że podsyłam Ci linki a Ty podajesz nr konta? |
To mój pierwszy raz , ale mniej więcej tak to sobie wyobrażam
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-07-06, 15:28, w całości zmieniany 1 raz
hulelam, no co Ty, halina, stawia.
Btw. Masz maila ode mnie.
Btw. Masz maila ode mnie.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-07-06, 15:28, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
tak nieśmiało się wtrącę - na 3 zamówienia z C&B, 2 mi wcięło po drodze. kasę oddają bez problemu jak coś acha, jak będzie mieli dużo pasków to opłaca się ( jeśli chodzi o shipping) rozbić na 2 zamówienia
:
Mi od nich nic jeszcze, odpukać, nie wcięło a kupiłem tam sporo pasków.
Fakt, że wszystkie przesyłki od nich to zwykłe listy, nie polecone, więc listonosz mógł przytulić.
Fakt, że wszystkie przesyłki od nich to zwykłe listy, nie polecone, więc listonosz mógł przytulić.
:
coś być musi na rzeczy, ale raczej na sortownie stawiam, w tym samym tygodniu wcięło mi jeszcze 2 inne przesyłki..
:
No to będzie zamówienie z dreszczykiem
Na pociechę mogę powiedzieć, że kupuję sporo różnych rzeczy z różnych części świata i jeszcze nic mi nie zginęło, jak zamawiałam do domu, wszystko jedno, czy rejestrowane czy nie, i w sumie czemu to miałby być akurat pierwszy raz Raz mi wcięło przesyłkę na adres biurowy i odtąd przestałam do biura zamawiać, zresztą w ogóle jakoś jestem uprzedzona do tamtejszej placówki pocztowej.
Na pociechę mogę powiedzieć, że kupuję sporo różnych rzeczy z różnych części świata i jeszcze nic mi nie zginęło, jak zamawiałam do domu, wszystko jedno, czy rejestrowane czy nie, i w sumie czemu to miałby być akurat pierwszy raz Raz mi wcięło przesyłkę na adres biurowy i odtąd przestałam do biura zamawiać, zresztą w ogóle jakoś jestem uprzedzona do tamtejszej placówki pocztowej.
:
Pamiętajcie, żeby przy zamówieniu wpisać w pole "discount codes" hasło watchuseek - daje dodatkowe 15% zniżki na wszystko
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Coupon code "watchuseek" is not applicable to the items in your cart, or has expired.
Oni chyba mieli jakąś ogólną akcję promocyjną na początku roku i na całej kupie forów zegarkowych podawali kody dyskontowe, ale się już pokończyły wszystkie
Oni chyba mieli jakąś ogólną akcję promocyjną na początku roku i na całej kupie forów zegarkowych podawali kody dyskontowe, ale się już pokończyły wszystkie
:
, ja zamawiałem w zeszłym tygodniu i normalnie mi przyjęło
teraz też na szybko wybrałem coś do koszyka i normalnie podłapało zniżkę
teraz też na szybko wybrałem coś do koszyka i normalnie podłapało zniżkę
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
No to może Ci jakoś na podstawie wcześniejszych zamówień dali prawo albo co... w tym samym miejscu dawałam
:
Mi też nie działa ten kod.
Halina - mam Ci na PW podać linki? Wybrałem 4 sztuki.
zdrawki
Halina - mam Ci na PW podać linki? Wybrałem 4 sztuki.
zdrawki
Dżentelmen z bardzo cienkim czubkiem.
:
pierwszy raz zamawiałem u nich Ciekawa sprawa Może to kwestia tego, że wybierasz tylko przedmioty z wyprzedaży??
halina napisał/a: |
No to może Ci jakoś na podstawie wcześniejszych zamówień dali prawo albo co |
pierwszy raz zamawiałem u nich Ciekawa sprawa Może to kwestia tego, że wybierasz tylko przedmioty z wyprzedaży??
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Paski z wyprzedaży nie są objęte zniżką.
Odpowiedz do tematu
Iks napisał/a: |
Może to kwestia tego, że wybierasz tylko przedmioty z wyprzedaży?? |
Paski z wyprzedaży nie są objęte zniżką.