Valbray Oculus V.01 Chrono
Odpowiedz do tematu

:
Santino napisał/a:
A w Andku to taki wzór na tarczy tylko :-(
też się zamyka .

:
Cytat:
Ale w tym Valbray'u ona, ta "przysłona" się zamyka/otwiera przez kręcenie bezelem.

Eee nooo, to za 25 kilo papiera - to wręcz okazja, taaaaki bajer :lol:

:
Najtańsze są za ok. 15 :P

:
Nic tylko brać :)

:
Oświećcie mnie, ćwoka - na pędzel te przysłonki?

Gboo.

:
A na pyndzel wafel na tarczy Foki czy to ciulstwo na głowie opalonego Włocha Balocośtam? Taki urok modela.
:grin:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol napisał/a:
A na pyndzel wafel na tarczy Foki czy to ciulstwo na głowie opalonego Włocha Balocośtam? Taki urok modela.
:grin:

No nie, deseń to inna sprawa: u Umy na ścianie tyż było: w szmeterloki albo w fisze - na zmianę :wink:

BTW: cały czas mi tupie, że ta przysłonka to popłuczyna po czyms już widzianym...

G.

:
Na deklu jubileuszowej omegi jest podobne coś - tyle że tam to rowki w lufie :grin:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Mam - jeśli idzie o kicz, na Degryzonia zawsze można liczyć:
http://www.ablogtoread.co...ime-zone-watch/

Gburrito.

:
Jacek. napisał/a:
Mam - jeśli idzie o kicz, na Degryzonia zawsze można liczyć:
http://www.ablogtoread.co...ime-zone-watch/

Gburrito.

Ten zegarek kojarzy mi się z opalonym Rosjaninem, mającym na sobie kilka kg złota :)

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Czego to ludzie nie wymysla :roll: :roll: :shock:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

:
Kurcze jakie wydumane zegarki, a z tarczą to myślałem że szczyt gdy kiedyś kupiłem sobie fossila który zmieniał kolor jak mu się przycisk wdusiło ;)

:
czepiacie się! Gryzoń wszak jest przede wszystkim marką jubilerską, a mimo tego jego projekty pokazują fajne mechaniczne patenty, o których inni mogą tylko pomarzyć!
co do wspomnianego tu wyzej: tez bym chętnie ponosił - ale nie za tą kasę.
Co do Andka to nie jestem pewien czy aby na pewno sie ta przysłona mu rusza...

Skate or die!
:
prezesso79 napisał/a:
Co do Andka to nie jestem pewien czy aby na pewno sie ta przysłona mu rusza...

Prawie na bank nie. Prawdziwa przysłona w każdej fazie otwierania tworzy kółko, a nie takie ząbki. Te listki muszą na siebie zachodzić po prostu, inaczej nie zafunguje. Tak mi mówi doświadczenie fotograficzne ;)

Ostatnio zmieniony przez bEEf 2012-08-21, 09:20, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum