A taki?
To reneder ale zdaje mi się, że koperta trochę inna, koronka, obłości w Squale.
Ten powyżej pachnie mi jakimś ssakiem morskim, bardzo popularnym tu ostatnio
Pewnie też z tej "szwajcarskiej" manufaktury
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-06-30, 08:14, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-06-30, 08:14, w całości zmieniany 2 razy
:
To nie render to grafika 2d a zegar całkiem całkiem, choć wskazówkę sekundnika z tyłka wzięli.
_
work in progress
work in progress
:
Fajne są te Squale, ale po diabła nazwa firmy jest na tarczy 2 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
To coś w rodzaju ich znaku firmowego, jeszcze z czasów, kiedy byli tylko producentem wodoszczelnych kopert, np. do Blancpaina FF.
a poniżej stary model Squale, 50 Atmos, dokładnie z takim samym znaczkiem na tarczy
W tej samej kopercie można też spotkać zegarki brandowane inną marką, np.
Były one również użyte w Heuer Spirotechnique, Auricoste Spirotechnique i Blancpain Fifty Fathoms
a poniżej stary model Squale, 50 Atmos, dokładnie z takim samym znaczkiem na tarczy
W tej samej kopercie można też spotkać zegarki brandowane inną marką, np.
Były one również użyte w Heuer Spirotechnique, Auricoste Spirotechnique i Blancpain Fifty Fathoms
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-09-01, 10:08, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-09-01, 10:08, w całości zmieniany 1 raz
:
...te diamenty bardzo przydatne są przy zejściu pod wodę, refleksy świetlne, jakie mienią się na bezelu idealnie dają się odczytać. Wystarczy przekręcić bezel w położenie obojętnie jakie i już wiemy kiedy upłynie czas dajmy na to 20 minut
:
Przygotowują się do limitki kizi?
:
Ciekawe, czy przeszedłby test portkowy
Maxio napisał/a: |
Wystarczy przekręcić bezel w położenie obojętnie jakie i już wiemy kiedy upłynie czas dajmy na to 20 minut |
Ciekawe, czy przeszedłby test portkowy
:
Piękny...
...
...
:
Ty mnie tu, Tomek, nie wciskaj, że jest piękniejszy zegar niż Gaytonka!!!
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Kto wymyśla takie bzdety Czemu to ma służyć w ogóle Rozumiem kamienie szlachetne w garniturowcach, zegarkach z wieloma komplikacjami, rozumiem w zegarkach damskich, ale kufa w nurku z naleciałościami vintage
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Bo too jest Tęczowy Nurek z naleciałościami vintage
Gb.
Iks napisał/a: |
Kto wymyśla takie bzdety Czemu to ma służyć w ogóle Rozumiem kamienie szlachetne w garniturowcach, zegarkach z wieloma komplikacjami, rozumiem w zegarkach damskich, ale kufa w nurku z naleciałościami vintage |
Bo too jest Tęczowy Nurek z naleciałościami vintage
Gb.
:
Chodzi o to, żeby przy proszonym obiedzie wszyscy z daleka widzieli, że coś ci błyska na przegubie i że bynajmniej nie jest to system dozoru elektronicznego polskiego więziennictwa.
:
Piękny, wskakuje na wish listę.
hrg.pl
:
Odpowiedz do tematu
Model Abu Dhabi Bardzo fajne klasyczne nurki, marzy mi się stara DS3 w podobnym klimacie.