wpadły mi w oko trzy rakiety. Nie mam zegarka z czarną tarczą i w pozłocie, i ciągle nie mam ruska - idealne uzupełnienie kolekcji
proszę nie sugerujcie się ceną, nie wybiorę którejś bo tańsza. Argumenty techniczne i estetyczne poproszę (w tym w zakresie Waszych uwag - jako doświadczonych łowców - o stanie tych zegarków)
kandydatki:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=898827189
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=908152392
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=905985815
ostatni mi się bardzo podoba, choć brak info o rozmiarze... znaczy każda mi się bardzo podoba, ale ostatnia chyba chwilowo najbardziej
Odpowiedz do tematu
: która rakietka - szybki sondaż
:
Ostatni najładniejszy wg mnie i chyba stan najlepszy. 2 też fajna ale nie lubię dolnych sekundników.
Rozmiar wątpię, że jest mniejszy niż 34mm, ale niech się eksperci wypowiedzą.
Tak więc ja bym brał trzeci... W razie czego możesz zapytać o rozmiar
Rozmiar wątpię, że jest mniejszy niż 34mm, ale niech się eksperci wypowiedzą.
Tak więc ja bym brał trzeci... W razie czego możesz zapytać o rozmiar
:
Rownierz jestem za trojka n najbardziej mi sie podoba, chyba ze dojdzie koszt przegladu.
Jest ladna i bym bral.
Jest ladna i bym bral.
:
Ta 1 to chyba automat.
2 i 3 Widać przygotowana pod sprzedaż polerka dekla i koperty.
3. Jest najlepszy wyborem tylko cena mogła by być trochę niższa
2 i 3 Widać przygotowana pod sprzedaż polerka dekla i koperty.
3. Jest najlepszy wyborem tylko cena mogła by być trochę niższa
:
Ja bym też brał ostatnią.
:
OK, dzięki, w domku kliknę (jak mnie jaki łotrzyk nie uprzedzi ), bo w pracy mam alle poblokowane (przez onet mogę sobie tylko pooglądać)
:
Mi sie podoba dwójka - klasyczny garniak z sekunda na "6" - mniam:-)
:
Pierwsza za bardzo poobcierana jak za tą cenę, kupiłbym ją może za max 20 zł i to bym się zastanawiał.
Druga zdjęcia robione bardzo umiejętnie, po zakupie może się mała ałka
Trzecia błyszczy się jak psu jajca, ale chyba najlepszy wybór.
Druga zdjęcia robione bardzo umiejętnie, po zakupie może się mała ałka
Trzecia błyszczy się jak psu jajca, ale chyba najlepszy wybór.
:
3 na bank jest w bardzo dobrym stanie. Brałem od tego sprzedawcy zegarek i oglądałem co ogólnie ma to faktycznie bardzo dba o zegarki i są takie jak na zdjęciach
:
W nr 3 masz incablock, w nr 2 masz werk ten sam co w ZiMie i Pobiedzie najprawdopodobniej, więc bez. Jeśłi nie zależy ci na dolnej sekundzie - to nr 3. 2609 to dobry mechanizm.
:
Rakieta z dolnym sekundnikiem powinna mieć incablok, w Rakiecie siedzi taki sam mechanizm jak w Majaku tylko bez szlifu.
Jedynka ma bardzo duże przetarcia złocenia, dwójka i trójka wyglądają w porządku, według mnie trójka jest ciekawsza.
Jedynka ma bardzo duże przetarcia złocenia, dwójka i trójka wyglądają w porządku, według mnie trójka jest ciekawsza.
:
trójka obstawiona, do końca aukcji 2 dni. Może powinienem był przez snajpa? Zobaczymy, czy mi pisana
:
Trójka z powyższych najbardziej smakowita. Piękna jest i rzadko spotykana
:
Odpowiedz do tematu
rakieta kupiona, teraz czekam...