Proponuję żeby wpisać tu nicki ludzi u których kupiliśmy swoje chińczyki:
1. xiaosong12580 - dobry kontakt, przesyłka w cenie, tylko kup teraz
2. parnistime - świetne ceny na licytacjach, szybka wysyłka, trochę mniejsza oferta
Odpowiedz do tematu
:
qifa2009 - czyli osławiony Majfrend, podobnnie jak u xiaosong bardzo dobry kontakt przesyłka w cenie, czas dostawy ok 10 dni roboczych
bandfever - Amerykański sprzedawca zajmujący się handlem bransolet i pasków w szerokim zakresie, naprawde niesamowite ilości towaru, świetne modele i całkiem niedrogie, przesyłka zwykle w cenie
bandfever - Amerykański sprzedawca zajmujący się handlem bransolet i pasków w szerokim zakresie, naprawde niesamowite ilości towaru, świetne modele i całkiem niedrogie, przesyłka zwykle w cenie
:
1. samson328 - Samson Watches oraz nieco szwajcarów, większość licytacji
2. minorva88 - tourbillony i Minorvy od Jualong, głównie "kup teraz"
3. contempogroup - same licytacje po tzw. konkurencyjnych cenach
4. dctwatch_ny - zegarki Herc (uwaga, część modeli nie ma stalowych kopert), przesyłka w cenie
2. minorva88 - tourbillony i Minorvy od Jualong, głównie "kup teraz"
3. contempogroup - same licytacje po tzw. konkurencyjnych cenach
4. dctwatch_ny - zegarki Herc (uwaga, część modeli nie ma stalowych kopert), przesyłka w cenie
:
Ważna informacja - u MajFrienda zakup poza ebay oznacza 10% rabat. Płatność PayPalem. Wystarczy się z nim dogadać prosząc o "speszjal prajs bez ebay".
Swissmaker napisał: |
qifa2009 - czyli osławiony Majfrend, podobnnie jak u xiaosong bardzo dobry kontakt przesyłka w cenie, czas dostawy ok 10 dni roboczych |
Ważna informacja - u MajFrienda zakup poza ebay oznacza 10% rabat. Płatność PayPalem. Wystarczy się z nim dogadać prosząc o "speszjal prajs bez ebay".
:
Wprawdzie to nie eBay, a raczej ex-eBay czyli Military Time
http://www.jacksontse.com/
Bardzo kontaktowy, język Szekspira zna, czasem się rąbnie (i wyśle klamrę nie w tym rozmiarze co trzeba) ale wszystkie pomyłki zaraz naprawia na swój koszt. Jak czegoś nie ma na stronie to wystarczy zapytać, a poszuka. Mój podstawowy dostawca chińszczyzny.
http://www.jacksontse.com/
Bardzo kontaktowy, język Szekspira zna, czasem się rąbnie (i wyśle klamrę nie w tym rozmiarze co trzeba) ale wszystkie pomyłki zaraz naprawia na swój koszt. Jak czegoś nie ma na stronie to wystarczy zapytać, a poszuka. Mój podstawowy dostawca chińszczyzny.
:
officialtime - fajne pachy. Szybko, 0 problemów w komunikacji (inglisz simplified , do pierwszego zakupu dołączają kupon dyskontowy na zniżkę 25% (!) w sklepie http://www.officialtime.org . Paski naprawdę dobre.
:
W połowie potwierdzam - dogadałem się z nim, dał 10% "discount" i już tylko czekam na przesyłkę.
W pełni potwierdzę, jak dostanę zegarek.
Edit:
Przesyłka dotarła bez problemów. Zatem potwierdzam w pełni.
ALAMO napisał: | ||
Ważna informacja - u MajFrienda zakup poza ebay oznacza 10% rabat. Płatność PayPalem. Wystarczy się z nim dogadać prosząc o "speszjal prajs bez ebay". |
W połowie potwierdzam - dogadałem się z nim, dał 10% "discount" i już tylko czekam na przesyłkę.
W pełni potwierdzę, jak dostanę zegarek.
Edit:
Przesyłka dotarła bez problemów. Zatem potwierdzam w pełni.
:
Witam,
nice00watches - spora oferta - (niedrogo, choc za przesylke nieraz wiecej niz za towar )
nice00watches - spora oferta - (niedrogo, choc za przesylke nieraz wiecej niz za towar )
:
JeBaj twierdzi, że nie ma takiego sprzedawcy ...
Fazi64 napisał: |
Witam, nice00watches - spora oferta - (niedrogo, choc za przesylke nieraz wiecej niz za towar ) |
:
Nie ma takiego, ale jest nice00watch - to chyba ten. Asortyment: Fineaty, Goery, Olipaje, Orkina, CJIABA itp.
:
Nie ma gdyż jest to nice00watch, osobiście kupiłem u niego jeden zegarek:
I jestem niesamowicie z niego zadowolony (ale cały czas nie mam czasu na napisanie recenzji)
Fazi64 napisał: |
Witam,
nice00watches - spora oferta - (niedrogo, choc za przesylke nieraz wiecej niz za towar ) |
Nie ma gdyż jest to nice00watch, osobiście kupiłem u niego jeden zegarek:
I jestem niesamowicie z niego zadowolony (ale cały czas nie mam czasu na napisanie recenzji)
:
Witam,
Przepraszam za pomylke - oczywiscie nice00watch
Przepraszam za pomylke - oczywiscie nice00watch
:
użytkownik ebay sprzedający Parnisy o swojsko brzmiącym nicku
wenping1970
wenping1970
:
Odpowiedz do tematu
Ebayer tungchoy - paski, mesh`e, bransolety - świetny, pomarańczowy silikon 24mm u niego kupiłem - jakośc bez zarzutu, cena z przesyłką 12,99$. Chyba Mikołaj to wiózł swoimi sankami, bo wysłany 23.XII, był u mnie 31.XII.