Polskie Zegarki
Odpowiedz do tematu

abyss
[Usunięty]
:
beceen napisał/a:
chromowanie koperty to koszt ok 80 zl (pewnie poza warszawa taniej); szklo (plexa) kosztuje pare zl, serwis werku i ewentualne umycie tarczy to pewnie kolo 100, wiec za ok. 200 zeta mozesz go przywrocic do porzadnego stanu

Dzięki :)
Znaczy: kiedyś będzie zrobiony.

:
A mi się podoba to błonie ;) jako, że lubię Warszawę to mogę odkupić ;) jakbyś sprzedawał :)

Marcin

-----------------------------------------------------------
G. Gerlach - polskie zegarki
:
TowRoupas napisał/a:
A mi się podoba to błonie ;) jako, że lubię Warszawę to mogę odkupić ;) jakbyś sprzedawał :)

Będę pamiętał ale na razie zostaje :wink:

Pozdrawiam
Kris

Moja kolekcja!
:
Zodiak

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
E to jakaś podróbka. Zodiaki mają takie charakterystyczne logo, są w kwarcu i mają zwykle chrono. :mrgreen:
A tak poważnie pogratulować nabytku.

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:

I jeszcze jedna podrupka "Zodiaka"

Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Zinajda, piękne , zazdraszczam Bałtyków :twisted:

:
A taki stylizowany na Zodiaka zegarek na forumowca?

:
Mam to w sercu od dawana.

:
O nie trzymaj w sercu, tylko zacznij rysować...
;-)

Bo ja mam jeszcze jeden pomysł na forumowca, ale chyba trudniejszy do realizacji, ze względu na mechanizm - coś w stylu Poliota Kosmosa... ;-)

:
Santino, tu nie jest problem z rysowaniem , tylko z zaokrąglonym przekrojem tarczy, bo rysunek jest w sumie prosty.

No i krój czcionki, jakoś nie trafiłem na podobny i napis trzeb by było zrobić "ręcznie".

Ostatnio zmieniony przez Svedos 2012-06-22, 14:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Ano właśnie, ta zaokrąglona tarcza "robi" ten zegarek...

:
Santino, coś pokombinujemy, nie daje mi spokoju taka tarcza od dawna.

:
I to jest gudnjus :mrgreen:

Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
:
Santino, Svedos taki forumowiec bylby hitem moim skromnym zdaniem. Zreszta forumowiec czy limitka nie ma znaczenia ;-) btw. chcialem nawet proponowac zegarek wzorowany na kosmosie w innym watku, ale jakos mi sie odechcialo po lekturze kilku stron... ;-)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum