Koledzy może tak dołączymy do tego projektu?
http://forums.watchuseek....ect-708209.html
Oczywiście jeżeli to aktualne, może ktoś z Was wczyta się w temat, bardzo uprzejmie proszę.
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez halina 2012-06-20, 17:21, w całości zmieniany 2 razy
A koleżanka może? Bom trochę w temacie, "się" jedna Walentynka kliknęła
Limitacja (acz nienumerowana) 400 sztuk, po 100 w każdym z 4 wariantów. Jakieś 200 już poszło, więc pewnie się warto pośpieszyć. Zwłaszcza czerwona szybko schodzi
Limitacja (acz nienumerowana) 400 sztuk, po 100 w każdym z 4 wariantów. Jakieś 200 już poszło, więc pewnie się warto pośpieszyć. Zwłaszcza czerwona szybko schodzi
Ostatnio zmieniony przez halina 2012-06-20, 17:21, w całości zmieniany 2 razy
:
Przepraszam, ale facetów tu jak mrówek , napisałaś posta i wpłaciłaś kasę za zegarek + za wysyłkę?
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Ja chętnie bym zanabył AMM-710 czarną Faajna c'nie
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Ostatnio zmieniony przez halina 2012-06-20, 17:27, w całości zmieniany 1 raz
Piszesz posta na forum plus prywatną wiadomość do organizatora, podając dodatkowo formę płatności (Paypal albo przelew), do Paypala jeszcze Twój adres mailowy podpięty pod Paypala. W przypadku Paypala oni Ci generują taką "fakturę", która przychodzi paypalem i trzeba kliknąć do zapłaty. Przed chwilą mi przyszła, a zgłaszałam się chyba w poniedziałek. Przy przelewie pewnie numer konta podają, nie wiem.
[ Dodano: 2012-06-20, 18:26 ]
Agree. Ale dla mnie duża
[ Dodano: 2012-06-20, 18:26 ]
Remik napisał/a: |
Ja chętnie bym zanabył AMM-710 czarną Faajna c'nie |
Agree. Ale dla mnie duża
Ostatnio zmieniony przez halina 2012-06-20, 17:27, w całości zmieniany 1 raz
:
Dzięki Halina, Remik myślałem o niej ale chodzi mi po głowie ta czerwona.... jeszcze tego koloru tarczy nie mam.
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Zgadzam się, czerwona górą A w sumie jak czytałam wątek projektowy, to najwięcej ludzi melepeciło, że AMM-710 z czerwoną tarczą to byłby absolutny hit
Jacobi napisał/a: |
chodzi mi po głowie ta czerwona.... jeszcze tego koloru tarczy nie mam. |
Zgadzam się, czerwona górą A w sumie jak czytałam wątek projektowy, to najwięcej ludzi melepeciło, że AMM-710 z czerwoną tarczą to byłby absolutny hit
:
IMO dla mnie strasznie odpustem pachnie ta limitka
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Znając życie, to wcześniej niż te zegarki zostaną zrobione i dostarczone zamawiającym, pojawią się w sprzedaży tarcze o identycznym wzorze
(O powyższym fakcie poinformuję niezwłocznie )
(O powyższym fakcie poinformuję niezwłocznie )
:
+1, jakoś mnie ten projekt nie przekonuje.
Monter napisał/a: |
IMO dla mnie strasznie odpustem pachnie ta limitka |
+1, jakoś mnie ten projekt nie przekonuje.
:
No ale to w sumie podróbka będzie, nie? Zresztą i tak nie miałabym gdzie tej tarczy włożyć, a za małą amfibią się rozglądałam i tak. I moim zdaniem one co do zasady są odpustowe niemal wszystkie - te stateczki, czołgi, spadochroniki... - i w gruncie rzeczy o to w tym chodzi
Yakovlev napisał/a: |
Znając życie, to wcześniej niż te zegarki zostaną zrobione i dostarczone zamawiającym, pojawią się w sprzedaży tarcze o identycznym wzorze
(O powyższym fakcie poinformuję niezwłocznie ) |
No ale to w sumie podróbka będzie, nie? Zresztą i tak nie miałabym gdzie tej tarczy włożyć, a za małą amfibią się rozglądałam i tak. I moim zdaniem one co do zasady są odpustowe niemal wszystkie - te stateczki, czołgi, spadochroniki... - i w gruncie rzeczy o to w tym chodzi
:
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2012-06-21, 07:54, w całości zmieniany 1 raz
W sumie z tą odpustowością racja Jak dla mnie Walentyna w kopercie ministry fajna. Wolę jednak kasę wydawać na te stare amfy No cóż nie można mieć wszystkiego
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2012-06-21, 07:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Masz rację Halina to dodaje im uroku, ja jednak po przemyśleniu odpuszczam ( wylałem sobie kubeł zimnej wody na głowę ), trochę trzeba umiaru w zakupach.
Jak będziesz go miała to może zrób sesję zdjęciową np. na fotoplastikonie ?
halina napisał/a: | ||
No ale to w sumie podróbka będzie, nie? Zresztą i tak nie miałabym gdzie tej tarczy włożyć, a za małą amfibią się rozglądałam i tak. I moim zdaniem one co do zasady są odpustowe niemal wszystkie - te stateczki, czołgi, spadochroniki... - i w gruncie rzeczy o to w tym chodzi |
Masz rację Halina to dodaje im uroku, ja jednak po przemyśleniu odpuszczam ( wylałem sobie kubeł zimnej wody na głowę ), trochę trzeba umiaru w zakupach.
Jak będziesz go miała to może zrób sesję zdjęciową np. na fotoplastikonie ?
:
Jaka podróba ? Twórcza inspiracja teraz się to nazywa
Małą Amfibią ? A która to mała ?
Chyba, że masz na myśli te małe komandirki.
Ostatnio zmieniony przez Yakovlev 2012-06-21, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
halina napisał/a: |
No ale to w sumie podróbka będzie, nie? ... |
Jaka podróba ? Twórcza inspiracja teraz się to nazywa
halina napisał/a: |
... a za małą amfibią się rozglądałam i tak. |
Małą Amfibią ? A która to mała ?
Chyba, że masz na myśli te małe komandirki.
Ostatnio zmieniony przez Yakovlev 2012-06-21, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
:
No ta okrągła z drobnymi 40mm średnicy widać nasiąkam coraz bardziej tutejszą gigantomanią Na szczęście w poczcie niedługo coś znacznie mniejszego powinno być
Ostatnio zmieniony przez halina 2012-06-21, 15:42, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Yakovlev napisał/a: |
Małą Amfibią ? A która to mała ? |
No ta okrągła z drobnymi 40mm średnicy widać nasiąkam coraz bardziej tutejszą gigantomanią Na szczęście w poczcie niedługo coś znacznie mniejszego powinno być
Ostatnio zmieniony przez halina 2012-06-21, 15:42, w całości zmieniany 1 raz