Zakup czasomierza
Odpowiedz do tematu

Bartaz
[Usunięty]
: Zakup czasomierza
Witam

Chciałbym zakupić zegarek na bransolecie maksymalnie do 4 stówek i najlepiej na allegro. Jeżeli możecie doradźcie mi coś sensownego. Co do firmy to nie mam żadnych sprecyzowanych. Co do wyglądu chciałbym coś pomiędzy zegarkiem ozdobnym, a użytkowym. Wymagania mam nie duże. Wolałbym jedynie, aby koperta za gruba nie była.

Ostatnio zmieniony przez Bartaz 2012-06-19, 09:57, w całości zmieniany 2 razy
:
Bartaz,
Jako do ziomka to krzyczeć nie będę :wink: , ale jest taki temat, w którym się witamy, przedstawiamy i dopiero wtedy ruszamy ze szpamem :lol:

O tu:
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=8872

Ostatnio zmieniony przez Remik 2012-06-18, 20:49, w całości zmieniany 2 razy
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
No to nam ułatwiłeś zadanie :mrgreen:
a coś bliżej? Automat, kwarc? Wyświetlacz LCD czy wskazówki? Bateria czy solar?

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Zajrzyj na bazar, może coś upatrzysz :wink:

Bartaz
[Usunięty]
:
No wybaczcie, trochę nie sprecyzowałem ;) Kwarcowy, wskazówkowy, bateria.

Ostatnio zmieniony przez Bartaz 2012-06-18, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Bartaz napisał/a:
Kwarcowy, wskazówkowy, bateria.

Może jakiś G shock?

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Jakby mógł być automat, to mam fajowy łoczyk, z którym mógłbym się rozstać :wink:

:
Gdzie jest admin???? Bana Remikowi. :razz:

:
ciniol napisał/a:
Gdzie jest admin???? Bana Remikowi. :razz:

Że jak? Że za co? :lol:

:
Za odsyłanie do swoich ofert na bazar. Ostatnio kolega Antygalacticos został zrugany, to tobie ma się upiec?

:
Remik napisał/a:
Że za co?

Że pod stołem sprzedajesz :razz:

Bartaz
[Usunięty]
:
ciniol napisał/a:
Bartaz napisał/a:
Kwarcowy, wskazówkowy, bateria.

Może jakiś G shock?

Powiem, że ostatnio casio edifice mi w oko wpadły.

:
Niezły wybór, tym bardziej że wchodzi do coraz większej ilości modeli nowy typ koronki.

:
Wiem, że miała być bateria, ale według mnie w tych pieniądzach jest jeden słuszny wybór:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Może Pulsar?

Tak wygląda fabrycznie:

A tak po lekkim agrotuningu:

Pozdrawiam
Eryk

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum