Nabyłem w celu prezentu Invictę, ale obdarowywany wybrał w zamian jedną z moich Maryn.
Jako że zaczęła mi się podobać chcę ją zostawić dla siebie.
No i trzeba ja w coś ubrać. Oryginalnie była na świetnej w/g mnie gumie ale to nie dla mnie.
Został mi ostatni kawałek skóry i mam dylemata co z niej zrobić.
Przymierzyłem zegarek do szrokiego paska z Maryny:
Mnie taka kombinacja nawet pasuje, a co Wy na to?
Odpowiedz do tematu
: Invicta-podpowiedzcie
:
Chyba wystaje poza obrys podkładki...
A nie powinien, w/g mnie, oczywiście
A nie powinien, w/g mnie, oczywiście
:
To tylko przymiarka, do niego byłby zrobiony od nowa.
:
Młody jestem i się nie znam , ale coś tak jakby Diver na podkładce mi się całkowicie nie widzi. A nie mam nic do podkładek, sam kilka posiadam i używam.
Ps: no chyba że chrono diver do jeansów
Ps: no chyba że chrono diver do jeansów
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Jednak nie...
:
Też mi się tak wydaje, ale czekałem na podobne głosy. Spróbuję chyba zrobić zwykły pach profilowany do koperty.
:
Imo raczej kolor czarny pacha a nie brązowy. Bardziej się będzie komponował z bezelem.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
jaro19591, również nie bardzo to wygląda .. Pokombinuj z czarną skórą i niebieskim lub kremowym (pod kolor indeksów) szyciem. Ewentualnie bardzo ciemny brąz.
:
w życiu, żadne skóry. Diver musi na pasku, którego nie strach zmoczyć, albo na bransie.
:
+ 10
maciek napisał/a: |
w życiu, żadne skóry. Diver musi na pasku, którego nie strach zmoczyć, albo na bransie. |
+ 10
Pozdrawiam
Rysiek
Rysiek
:
Z tej skóry zrobiłem dwa paski do Maryny - mnie się ona dobrze na tym nosi
Do Invicty próbuję właśnie coś dorobić ale obawiam się że mam trochę za miękką skórę.
Do Invicty próbuję właśnie coś dorobić ale obawiam się że mam trochę za miękką skórę.
:
Ciekawa konfrontacja stylów , widziałem już MM na pasku z podkładką i tu u ciebie wygląda to lepiej .
:
Odpowiedz do tematu
Zauważyłem, że w ogóle duże zegarki nosi się wygodnie na tego typu pasku. Przypuszczam, że po prostu ciężar zegarka rozkłada się równomiernie na nadgarstek poprzez podkładkę.