Mołnia
Odpowiedz do tematu

:
Bez frytek bo oleju do smarowania braknie :!: A swoją drogą te pierwsze cal.36 miały mosiężne szatony, o ile wiem. Nie przykręcane, ale miały :)

Ну, погоди! :wkurzony:
Spam
[Usunięty]
:
pmwas napisał/a:
Jak to raz powiedział ten ruski kapitan w 4 pancernych... 15 sekund - kupa czasu :twisted:

...nie cfaniakuj bo jakbyś mnie nie wystraszył tymi 120 $ to byłby mój... szczerze to nie wierzyłem że ruski włączy opcję wyślij za granicę... więc 1600 rubli od serjks to od mojego kontaktu po tamtej strunie hranicy :razz:

:
Spakojna, pewnie jakiś snajper już się i tak czai... obym sie mylił ;)

EDIT: o masz - jednak nie :)

A włączył opcję wysyłki, bo mu skopiowałem i wkleiłem komunikat molotoka po próbie zalicytowania - to poszukał :) . Takeśmy się dogadali obchodząc niedostatki translatora google ;) .

Ostatnio zmieniony przez pmwas 2012-05-27, 19:12, w całości zmieniany 2 razy
Spam
[Usunięty]
:
Paweł graty bo fajny jest

:
Tylko skoro "В ремонт" to pewnie ośka słomana... cóż, jakby co, napiszę do Dave'a, zeby mi oryginalną od Hampdena przysłał - w tej wersji powinna pasować bez problemu :)

Ostatnio zmieniony przez pmwas 2012-05-27, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
:
pmwas, chwal się, co tam nabyłeś ?
Jakiś Cal.13 ? :)

The future will start tomorrow, not today.

G. Gerlach - polskie zegarki
:
Nie, typ 1, taki:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2328177065

Spam
[Usunięty]
:
pmwas napisał/a:
Tylko skoro "В ремонт" to pewnie ośka słomana... cóż, jakby co, napiszę do Dave'a, zeby mi oryginalną od Hampdena przysłał - w tej wersji powinna pasować bez problemu :)

Pisze jak byk że oś złamana, wcześniej tez ci pisałem...jakby co to to wiesz, ja chętnie staruszkę przygarnę :mrgreen:
MSZ oś to pół biedy, żeby się tylko nie okazało że ładny szaton albo dwa walnięte

Cytat:
Сломана ось баланса

Ostatnio zmieniony przez Spam 2012-05-27, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
:
pmwas napisał/a:
Nie, typ 1, taki:

Kuffa :!: Niepotrzebnie pytałem ! :evil:

Wal się :!:

Spam
[Usunięty]
:
pmwas napisał/a:
Nie, typ 1, taki:

Paweł... aż łza mi się kręci... ja moją pierwszą kirowkę z szatonami za 66 złotych na Ukrainie wziąłem... 43 złotych za przesyłkę i opłatę w banku nie liczę :mrgreen:

:
A, faktycznie Сломана... nie czytałem - obejrzałem tylko foty. Gdyby cena zaczęła rosnąć pewnie bym przeczytał - za tą cenę i tak było warto, a widać, że ogólnie dość kompletny, więc... A że ty akurat kupiłeś tanio - cóż, ja, jeśli nie liczyć kosztów dodatkowych, mam Pabiedę 4-46 za darmo... czasem sie trafia...

Ostatnio zmieniony przez pmwas 2012-05-27, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
Spam
[Usunięty]
:
...mimo wszytko Gratuluję i gratulować będę w odpowiednim wątku jak przyjdzie

...qfa... i mija szatonkowa hegemonia na forumie została złamana :evil: ale ciągle mam przewagę liczebną :twisted:

:
Trza przeprosić zaniedbywany molotok.
Ostatnio "przesiadłem" się na aukro.cz.
Ale widocznie trzeba śledzić wszystko :)

:
Spam, Nie pretenduję... ja tak tylko... do towarzystwa ;)

:
Cytat:
A swoją drogą te pierwsze cal.36 miały mosiężne szatony

Wiem widziałem ale nie kupiłem... i już żałuje - bo myślałem że to domowa robótka Ukraińska :(

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum