Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
U mnie 73 Sokół i Foka
:
Jak wpadłem na forum to już robone miał przyklepane. Szuka mniejszego, więc jak komuś nie zależy, to oddam swoje 82 w zamian za coś mniejszego od 32. Dla kumotra robone
Deco79 napisał/a: |
nick555, trzeba było mówić ja numer foki 32 oddałem całkiem darmo |
Jak wpadłem na forum to już robone miał przyklepane. Szuka mniejszego, więc jak komuś nie zależy, to oddam swoje 82 w zamian za coś mniejszego od 32. Dla kumotra robone
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Ja bym chętnie przytulił numerek 9, 19 albo 87.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Zaraz wpadnie Blazu i nas skoszuje, będą nici z naszych chęci...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
nick555, spokojnie, mamy 24H. Nie wiesz, że Stwórca w 7dmy dzień odpoczywał?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Dziś wyścig Formuły 1, więc Wam daruję.
Ale poważnie to Przemo zamiana numerków jest możliwa zawsze, nawet jeśli będziecie mieli już FOKi przy sobie. Tylko oczywiście za obopólną zgodą i żebyście mnie o tym powiadomili.
Dziś po południu komisja losowa sprawdzi bęben losujący i poda pełen skład numerków.
Michał G. napisał/a: |
nick555, spokojnie, mamy 24H. Nie wiesz, że Stwórca w 7dmy dzień odpoczywał? |
Dziś wyścig Formuły 1, więc Wam daruję.
Ale poważnie to Przemo zamiana numerków jest możliwa zawsze, nawet jeśli będziecie mieli już FOKi przy sobie. Tylko oczywiście za obopólną zgodą i żebyście mnie o tym powiadomili.
Dziś po południu komisja losowa sprawdzi bęben losujący i poda pełen skład numerków.
:
Trzeba było urządzić komisję losową w Zgierzu dla wszystkich numerów.
Cytat: |
Dziś po południu komisja losowa |
Trzeba było urządzić komisję losową w Zgierzu dla wszystkich numerów.
:
Taaaa. To ktoś by pewnie otrzymał numer 4x3,87 do potęgi n+75,1008.
:
Blaz, na taki numer mogę zamienić 77.
:
Ja mogę 96 wymienić na coś innego
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
To jak zwolnisz te 77 to daj znaka
machlo napisał/a: |
Blaz, na taki numer mogę zamienić 77. |
To jak zwolnisz te 77 to daj znaka
:
Nie podali swoich typów następujący zawodnicy:
Mnihu, luckers, Michał, Joel, Xding, Fateh, Eathan, David, Daniel, Kamboras, Kubama, Piotrnad, lukkluj, KrzychuS, Strix, Jacobi, Spinner.
W związku z tym komisja losująca przy pomocy sierotki zrobiła, co uważała za stosowne.
Mnihu, luckers, Michał, Joel, Xding, Fateh, Eathan, David, Daniel, Kamboras, Kubama, Piotrnad, lukkluj, KrzychuS, Strix, Jacobi, Spinner.
W związku z tym komisja losująca przy pomocy sierotki zrobiła, co uważała za stosowne.
:
A kto robił za sierotkę
:
Jak zawsze - Marysia
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Pozostanie to do wiadomości redakcji.
Jako że ostatecznie wątek wyczerpany to zamykam. Jeśli jakaś para się umówi w kwestii zmiany numerków to proszę o wiadomość na PW.
Jako że ostatecznie wątek wyczerpany to zamykam. Jeśli jakaś para się umówi w kwestii zmiany numerków to proszę o wiadomość na PW.