W zasadzie prawie już kupiłem Pulsara, ale dzięki takiemu jednemu, co mi scalił temat - z głupia frant pojawił się konkurent. No i teraz siedzę jak głupi i sam nie wiem, który mi się bardziej podoba. Na niekorzyść Casio przemawia bransoleta - miałem dwia Edifice,w których wyleciał ten stalowy dzyndzel z zapięcia.
Poza tym - podobają mi się oba, i oba są w prawie identycznej cenie.
Tak więc - pomocy!
Pulsar PF3945X1
Casio EF 547D 7A2V
Pozdrawiam
Eryk
Odpowiedz do tematu
: Osiołkowi w żłoby dano.
:
Pulsar...
Nie lubię białej tarczy.
Poza tym casio to taki bidny brat oceanusa miałby być
Nie lubię białej tarczy.
Poza tym casio to taki bidny brat oceanusa miałby być
:
Każdy ma prawo mieć niesłuszne poglądy nie słuchaj przedmówcy - on nawet nie zagłosował. Bierz Casio.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Poprawił się
Pulsar
ciniol napisał/a: |
nawet nie zagłosował |
Poprawił się
Pulsar
:
To nieuczciwe. Teraz jest po 50%.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Zmiana
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Fazi jak ja cię kocham ( bez podtekstów proszę ).
Cezarze
Cezarze
:
Ja bym tam brał Pulsara.
:
Ostatni 2 panowie proszę nie zaśmiecać wątku i iść już spać.
:
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-05-21, 05:26, w całości zmieniany 1 raz
pewnie, że pulsar.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-05-21, 05:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Może zastanów się nad Strixowym Pulsarem.
:
z tych dwóch - tylko Pulsar!
:
pulsar.
chyba, ze:
chyba, ze:
beceen | ***** ***
:
Odpowiedz do tematu
Pulsar, zdecydowanie
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.