Odpowiedz do tematu
:
Akurat na kalkulatorze nie jestem w stanie sie poslugiwac dodatkowo google translatorem, dlatego zapytalem. Jak bede w domu to na spokojnie sobie poczytam. To faktycznie slabo z priorytetem, jednak nie ma sie co dziwic - male zamowienie, a produkcja pewnie idzie masowo, tak jak mowicie na caly swiat. W zwiazku z tym pewnie ciezko potraktowac takie male zamowieniie bardziej priorytetowo, nawet dla WUS.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
W świetle pewnego lotniczego zegarka to wcale nie tak długo
Skate or die!
:
szybko było w porównaniu
prezesso79 napisał/a: |
W świetle pewnego lotniczego zegarka to wcale nie tak długo |
:
Wie ktoś co tam jest napisane na tarczy krzaczkami ?
:
Teraz żałuję, że nie wziąłem też sztuki dla teścia A moja wysłana przez Thomasa do Toronto przez pomyłkę i teraz dopiero do mnie idzie...
[ Dodano: 2012-05-19, 02:34 ]
Nadszedł dziś! Ale cudo!!! Co prawda drobne niedoróbki są ale co tam, reszta jest super, dokupiony już niebieski paseczek i będzie git! Tutaj jeszcze w folijkach
[ Dodano: 2012-05-19, 02:34 ]
Nadszedł dziś! Ale cudo!!! Co prawda drobne niedoróbki są ale co tam, reszta jest super, dokupiony już niebieski paseczek i będzie git! Tutaj jeszcze w folijkach
:
No, mój wrócił, poszło w sumie szybko - wysyłka z Polski 10.05, powrót z HK - 31.05.
Wszystko bangla - mechanizm, zmiana daty, fazy księżyca
Thanks Thomas
Wszystko bangla - mechanizm, zmiana daty, fazy księżyca
Thanks Thomas
hrg.pl
:
Odpowiedz do tematu
Ktoś wymyślił jakiś fajny pasek? Zamówiłem niebieską skórę z "Dojczów" ale jest twarda jak szlag. Nie dam rady tego nosić, szukam czegoś miękkiego w kolorze niebieskim.