2011 WUS Chinese Moonphase SE Project
Odpowiedz do tematu

:
Blaz napisał/a:
http://allegro.pl/zegarek...2352537124.html

:mrgreen:

Hmm... nie wiem ile one kosztowały, ale ta cena kup teraz jest imo przesadzona :???:

World Wide Watches
:
Drogawo... ile ten projekt kosztował "ode łba"? Mnie na WUSie nie ma, bo ja mało anglikański...

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ja tam swojego bardzo lubię :mrgreen:

GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife
Blaz
[Usunięty]
:
Michał G. napisał/a:
Drogawo... ile ten projekt kosztował "ode łba"? Mnie na WUSie nie ma, bo ja mało anglikański...

Z tego, co pamiętam 135 dolarów.

:
Wooow to nieźle ktoś sobie woła za ten zegarek....

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał G. napisał/a:

Zawsze to sposób na pieniędze :???:

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
A jaka ta cena? Bo ja nie widzę?

:
1500 zł polskich...

:
Remik napisał/a:
Michał G. napisał/a:

Zawsze to sposób na pieniędze :???:

Czy ja wiem czy aż tak dużo.. 3.4 x 135$ = 459 pln .. ja tam obstawiam jednak, że komuś się nie spodobał.

Ja swój oficjalnie dostanę w piątek.. się doczekać nie mogę ;D

:
Cezar napisał/a:
1500 zł polskich...

Spora przebitka.
Ale obiektywnie, to cena całkiem OK za taki zegarek.

:
Santino napisał/a:
Cezar napisał/a:
1500 zł polskich...

Spora przebitka.
Ale obiektywnie, to cena całkiem OK za taki zegarek.

po staropolsku: +1.

Skate or die!
:
Z drugiej strony Strojny liczy sobie 3 tyś papieru za swój wynalazek, więc... :twisted:

[ Dodano: 2012-05-17, 07:13 ]
Nasunęło mi się takie pytanie - jak to jest, że projekt forumowego zegarka z WUS kosztuje dwa razy mniej niż Gerlachowe projekty?

Oczywiście od razu chcę zaznaczyć, że nie zarzucam tutaj kolegom podwajania faktycznych kosztów dla zarobku, żeby nie było nieporozumień. :) Bardziej interesuje mnie dlaczego mają oni tak znaczące koszty w porównaniu z projektem z WUS.

Blaz
[Usunięty]
:
Michał, ale jaki to jest projekt, a jaki Gerlachowców. :wink:

:
Na WUSowski nie było VATu, u nas pewnie jest ...

Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
:
Michał G., źle postawiłeś pytanie, pytanie powinno brzmieć ile Sea Gull dołożył do tych zegarków (nie policzył kosztów wytworzenia) Dla nich to była swego rodzaju forma promocji.Pamiętaj że Sea Gull to potężny koncern, największy producent zegarków na świecie, wszystkie komponenty do wytworzenia zegarka produkuje we własnych zakładach, nie muszą zlecać nic do firm zewnętrznych. Dla nich wyprodukowanie 150 sztuk zegarków w cenie zawierającej w zasadzie tylko koszty materiałowe to małe miki, tym bardziej że akcja marketingowa miała miejsce na największej na świecie platformie poświęconej zegarkom.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum