Duży Ruski Diver
Odpowiedz do tematu

:
Spam napisał/a:

...ciekawe od czego zależy waga :?:

Pewnie od tego co tyka w środku, no i od tego jaki/z czego pierścień centrujący wrzucą.

The future will start tomorrow, not today.

G. Gerlach - polskie zegarki
:
Na allegro jest jeden taki rusek.
http://allegro.pl/zegarek...2331036981.html

Cena troszkę przy duża, ale ciekawe jak wygląda szkło po zdjęciu pierścienia.

"Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".
:
1000zł za Mołnię to ciut drogo... do tego wodoszczelność tego czegoś często ponoć nie chroni przed zachlapaniem ;)

Ну, погоди! :wkurzony:
Spam
[Usunięty]
:
...a i historia również zacna...

:
pmwas napisał/a:
1000zł za Mołnię to ciut drogo... do tego wodoszczelność tego czegoś często ponoć nie chroni przed zachlapaniem ;)

Bo to nie do nurkowania tylko do wyścigu w płetwach na brzegu :twisted:

Spam
[Usunięty]
:
balast :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-05-16, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
:
Amfibia wyglada przy nim jak lilipucik :D

:
Nie wyobrażam sobie noszenia czegoś takiego na nadgarstku jako codzienny zegarek.

To po prostu stare narzędzie/przyrząd/instrument do odmierzania czasu prac podwodnych dla nurków, z czasów kiedy komputerków nurkowych nie było nawet w snach.

Ot i wsio.

:
:shock: Przeca to ma z pół metra średnicy... :shock:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Spam
[Usunięty]
:
...a najlepsze jest chyba to nakręcane na koronkę wiaderko z łańcuchem :mrgreen:

:
Też wygodne w nurasie. Wiaderko w ter3enie zawsze się przyda :cool: . Ogólnie - jest to ciekawe, niewątpliwie. Przyznam, ze bardzo bym jednego chciał. Nie do noszenia, rzecz jasna, ale jako ciekawostke przyrodniczą - na pewno.

:
Spam, Ty się nie znasz, to system ochrony przed rekinami... on podpływa, a Ty go w tym wiadrze zamykasz... :twisted:

btw. to fota z sieci, nie z Twojej kolekcji? :mrgreen:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Jak by to była kolekcja Spama, to już bym tam jechał pogadać o prawie własnosci do pewnej jej części :twisted:

:
pmwas napisał/a:
Jak by to była kolekcja Spama, to już bym tam jechał pogadać o prawie własnosci do pewnej jej części :twisted:

Ta trzysetka była by już zaklepana przeze mnie :P

BTW: to ten NOS z ruskiego forum, którym niedawno się zachwycałem. Ech... że też u nas nie ma szans na coś takiego :(

:
A to ta Amfa Was tak kręci? :mrgreen:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum