Odpowiedz do tematu
:
dobrze, że sobie zrobiłem 2 podobne to mnie już nie ciągnie tak bardzo... ale nie mówię nie! tylko po co ta limitacja? wielu kumotrów mogłoby sobie kupić trochę później najwyżej, a tak, to.....
Skate or die!
:
Duża data to jest to! Zawsze o takim zegarku marzyłem, ale mariny zwykle bez daty albo z małą datą, która w ogóle nie pasowała. I wtedy Ecia z centralną sekundą jak w Stowie. A tutaj i mała sekunda na 6tej i big date na 12tej. Miód malina!
Jeśli kopercina taka jak w D303 to wyjdzie mega wygodny, uniwersalny zegarek. Ino wskazówki zróbcie lepsze niż w Wusowcu - stalowe termicznie barwione bym sobie życzył Ale przecież lipy nie będzie - mam rację?
Jeśli kopercina taka jak w D303 to wyjdzie mega wygodny, uniwersalny zegarek. Ino wskazówki zróbcie lepsze niż w Wusowcu - stalowe termicznie barwione bym sobie życzył Ale przecież lipy nie będzie - mam rację?
:
Bibliotek@rz, a czytała osoba to co wcześniej napisałem...wskazówki termicznie barwione na niebiesko..
:
"zegarek w niedługim czasie trafi do produkcji". Czy można prosić o małe doprecyzowanie terminu
:
czuje dużą potrzebę dokonania jakiegoś sensownego zakupu
:
czyli gdzies tak w wakacje?
:
Nie damy rady Sylwek. Sporo później. Jesień. Inaczej mnie Jadźka własnoręcznie zabije, zaraz po tym jak ci zaplombuje pracownię
:
eh niełaskawe czasy dla nowego narybku
:
Svedos, A czy przypadkiem mechanizm z Big Date nie jest grubszy?
:
Odpowiedz do tematu
Qwa fajny i beda dylematy czy EDC czy Kompresor czy Batory... A tu jeszcze sie chcialo na Foke zapolowac... Jak zyc panie premierze, jak zyc...
A wiela bedzie za to zdzierane? Limitka limitką, ale sprzedaz bedzie ogolna czy zapisy jakies?
A wiela bedzie za to zdzierane? Limitka limitką, ale sprzedaz bedzie ogolna czy zapisy jakies?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.