TowRoupas, Mądrala
Ten projekt, który pokazałeś poszedł do druku.
Okazało się, że niebieskie elementy są zbyt małe, a w ogóle źle pomierzyłem widoczną część tarczy - indeksy godzinowe musiałem przenieść do wewnątrz koła indeksów minutowych. Przez co stracił sens czarny okrąg.
Militarna tarcza byłaby takim klasycznym uzupełnieniem tej koperty. Ale:
1. jest wiele takich zegarków
2. nie miałem skąd wziąć odpowiednich wskazówek, żeby pasowały do Mołni, były odpowiedniej długości i jeszcze pasowały do militarnej tarczy.
Jak Osoba myśli, że to wszystko jest takie proste, to się Osoba myli
Odpowiedz do tematu
:
Przemyślałbym raz jeszcze tą koronkę ...
:
Tomek, Masz rację - koronka ta jest robocza.
Albo cebulka będzie, albo taka prosta.
Sylwek - jak to było - jak się ma kasę, to każdy głupi potrafi zrobić zegarek?
Albo cebulka będzie, albo taka prosta.
Sylwek - jak to było - jak się ma kasę, to każdy głupi potrafi zrobić zegarek?
:
Cebulka imo będzie pasować do tej koperty ..
Santino napisał/a: |
Albo cebulka będzie, albo taka prosta. |
Cebulka imo będzie pasować do tej koperty ..
:
no niby tak
Santino napisał/a: |
Sylwek - jak to było - jak się ma kasę, to każdy głupi potrafi zrobić zegarek? |
no niby tak
:
Ja się lubię wymądrzać
Dla mnie ta tarcza niestety nie jest fajna a logo za krzykliwe...
Dla mnie ta tarcza niestety nie jest fajna a logo za krzykliwe...
:
Myślę, że nie byłoby aż tak krzykliwe, gdyby było w prostej kopercie. Czasami po prostu się nie sumuje.
Sylwek, załóż tą tarczę do jakiejkolwiek innej koperty i wrzuć zdjęcie?
Sylwek, załóż tą tarczę do jakiejkolwiek innej koperty i wrzuć zdjęcie?
:
czy ta tarcza jest niedokładnie wykonana?? czy to paproszki na szkle (głownie widać to przy indeksach 8, 11, czerwone coś obok 12, w subtarczce sekundowej przy 45) mnie się tarcza podoba, szczególnie kolor (kiedyś nawet wymieniliśmy PW - o czymś takim myślałem w projekcie molnii), ale w prostszej kopercie chyba faktycznie byłoby ładniej
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
a mi się tam podoba
może jedynie zrezygnowałbym z cyfr arabskich na subtarczce ale dla mnie więcej niż ok
jak ci reszta przyjaciół forumowych ( a przyjaciel, to jak mawia król Julian wróg który się jeszcze nie ujawnił ) obrzydzi zegar to go przygarnę
poważnie, jak nie walniesz ceny strojnej to pogadamy
może jedynie zrezygnowałbym z cyfr arabskich na subtarczce ale dla mnie więcej niż ok
jak ci reszta przyjaciół forumowych ( a przyjaciel, to jak mawia król Julian wróg który się jeszcze nie ujawnił ) obrzydzi zegar to go przygarnę
poważnie, jak nie walniesz ceny strojnej to pogadamy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Szataniasty i inni - wiecie kuledzy gdzie można kupić komplet wskazówek brequetowskich (najlepiej barwionych termicznie), które podpasowałyby do Mołni 3601? Rzućcie proszę jakimś linkiem
:
Te, które pokazał Piotrek, to porażka
Są za długie do majfriendowych kopert.
Barwionych breugetowskich to nie widziałem.
Są za długie do majfriendowych kopert.
Barwionych breugetowskich to nie widziałem.
:
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2012-05-17, 12:49, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
ale nie było mowy o majfrendowych kopertach... takie po prostu znalazłem.
Poza tym, na jego stronie jest też dużo ciekawych kopert, łącznie z piaskowanymi.
Ewentualnie można spróbować zagiąć koniec jak w oryginale w mołni.
Poza tym, na jego stronie jest też dużo ciekawych kopert, łącznie z piaskowanymi.
Ewentualnie można spróbować zagiąć koniec jak w oryginale w mołni.
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2012-05-17, 12:49, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!