Odpowiedz do tematu
:
Czerwone indeksy na tym żółto kremowym tle strasznie drażnią, może jakby były ciemniejsze?
_
work in progress
work in progress
:
To bordowy ma być kolor. Nie czerwony. Przy konwersji do jpg się tak zrobiło.
C10 M100 Y100 K50
C10 M100 Y100 K50
:
Bordowy - lepiej, zobacz też z jakimś niebiesko-granatowym - to jest ładne połączenie, bardzo klasyczne - pasowało by do wskazówki od brege, choć znowu to oklepana sprawa, ale się sprawdza :]
_
work in progress
work in progress
:
A po perypetiach wyszło ostatecznie tak:
:
Hmm, pierwszy raz widzę tak pisaną rzymską 4-kę.
:
Hmmm, a dużo widziałeś zegarków z rzymskimi indeksami?
:
Niedużo. Po prostu pierwszy raz to zwróciłem na to uwagę. Mówisz, że to często spotykana rzecz?
:
Tak była pierwotnie pisana przez Rzymian. Dziewiątka też była pisana VIIII, a nie IX.
Koperta imo nie pasuje...
Koperta imo nie pasuje...
:
Jak nie, jak tak?
A poważnie, to jest całkiem ok, chociaż faktycznie ta koperta jest kontrowersyjna.
Blaz napisał/a: |
Koperta imo nie pasuje... |
Jak nie, jak tak?
A poważnie, to jest całkiem ok, chociaż faktycznie ta koperta jest kontrowersyjna.
:
No niestety źle stanęło
Poprzednie dużo lepsze - ta tarcza po prostu niezbyt udana jest a do tego jeszcze ta koperta...
Poprzednie dużo lepsze - ta tarcza po prostu niezbyt udana jest a do tego jeszcze ta koperta...
:
Musiałbym wszystkie takie same robić
Taką miałem kopertę - szkoda było ją wyrzucić
Taką miałem kopertę - szkoda było ją wyrzucić
:
Pilnik na lunecie niejako przedłuża kreski z tarczy i jednak jest w ten sposób ich za dużo...
:
Ano o to w zasadzie chodziło, żeby pilnik "przedłużał" indeksy.
Szczerze mówiąc, to mnie się poprzednie moje wynalazki też bardziej podobały
Ale nikt nie jest idealny.
Obiecuję, że następny projekt będzie lepszy.
Szczerze mówiąc, to mnie się poprzednie moje wynalazki też bardziej podobały
Ale nikt nie jest idealny.
Obiecuję, że następny projekt będzie lepszy.
:
Już ta byłaby lepsza choć ja widziałbym jakąś militarną tarczę w takiej kopercie
Odpowiedz do tematu
Już ta byłaby lepsza choć ja widziałbym jakąś militarną tarczę w takiej kopercie