Dawno chciałem sobie zrobić takie cuś , dziś w końcu udało mi się skończyć. Oczywiście jak to na początku - nie jestem końca zadowolony z efektu, ale od czegoś trzeba zacząć . Patent zajumany wiadomo skąd i komu ale trudno co mi tam. Najśmieszniejsze jest to, że takie z monety nawet specjalnie mnie nie kręcą, ale byłem ciekaw jak się toto robi. Muszę napisać wciągające zajęcie i na pewno nie jest to moja ostatnia. Muszę sobie tylko jakiś swój własny ciekawy kształt wydumać, a nie tylko pre-fałki i pre-fałki.
Przymierzam się do damastu, jak coś powstanie to się pewnie pochwalę, proszę o wszelakie uwagi i konstruktywną krytykę
Odpowiedz do tematu
: Moja pierwsza klamerka.
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
lepsze od oryginału
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Potężna
Podoba się mnie, i jeszcze śrubeczka na imbusiku, fajna
Podoba się mnie, i jeszcze śrubeczka na imbusiku, fajna
:
Tak po trosze to przez tą śrubkę imbusową klamra wyszła taka masywna, z mniejszym łbem nie miałem a uparłem się na nią
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
wygląda że wszyscy wiedzą o jaki patent na zrobienie klamerki chodzi poza mną
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ostatnio zmieniony przez wielebny 2012-05-01, 22:17, w całości zmieniany 1 raz
Tak właśnie myślałem, spora musi być średnica, żeby taki łeb zrobić.
Istnieje jeszcze jeden potencjalny problem, ten gwint może niszczyć pasek, ale to już chyba proste do rozwiązania
Gratuluję takich umiejętności.
... i rzeczywiście nie idź w monety, masywna klamra w fajnym kształcie i starczy
Istnieje jeszcze jeden potencjalny problem, ten gwint może niszczyć pasek, ale to już chyba proste do rozwiązania
Gratuluję takich umiejętności.
... i rzeczywiście nie idź w monety, masywna klamra w fajnym kształcie i starczy
Ostatnio zmieniony przez wielebny 2012-05-01, 22:17, w całości zmieniany 1 raz
:
Biorę . Klamra zajebibi, graty
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Bardzo fajna, wartko to kontynuować :]
_
work in progress
work in progress
:
Świetna jest! Mam nadzieję, że niedługo pojawią się takie na sprzedaż.
:
Możesz wykorzystać szprychy rowerowe z nierdzewki.
:
Dobre...Dobre... Wódki mu dać!
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Odpowiedz do tematu
Bardzo fajna, tylko czekac na kolejne
perfekcja to tylko cel...
/Marcin
/Marcin