Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Graty Jasiu - jogibabu
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
ja tak bardzo skromnie ale 0.5 kilo juz wyspamiłem
:
turbiss to jeszcze 0,5 kilo i będzie Kopernik.
:
turbiss, - no to gratulację przyjemnego wyniku! Jeszcze 0,5 i kopernik - szybko zleci
:
gratulacje szpamery, te małe i te większe trochę
:
tak zauważyłem u siebie fajną liczbę 777
po tym poście już nie bedzie taka fajna
po tym poście już nie bedzie taka fajna
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol trzy kosy to już coś graty.
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-29, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
nie mogę dziękować bo mi się licznik zmieni
a tak btw Grizzly znasz zegarmistrza z hali na zwycięstwa box 17?
a tak btw Grizzly znasz zegarmistrza z hali na zwycięstwa box 17?
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-29, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ważne że licznik cały czas bije nie.
:
turbiss i ciniol graty chopy i nie spoczywać na laurach tylko konstruktywny szpam uskuteczniać
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
ja również
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iksu szpamujesz z roboty, przechero
u mnie miały być pustki a wcisnęli mi tyle roboty
u mnie miały być pustki a wcisnęli mi tyle roboty
:
a w życiu - z własnego łóżka sobie pierwszy raz w dorosłym, robotniczym życiu zrobiłem długi weekend
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
ciniol napisał/a: |
Iksu szpamujesz z roboty, przechero |
a w życiu - z własnego łóżka sobie pierwszy raz w dorosłym, robotniczym życiu zrobiłem długi weekend
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW