dekiel do zenita
Odpowiedz do tematu

:
Santino napisał/a:
Marcin - filozof ;-)

kaido2 napisał/a:
- dobre( czyli takie które przy sukcesywnym serwisowaniu długo żyja)

Rolex?

:D

:D

Zaskoczyłeś mnie romalnie :shock: P iszać to mialem na mysli np taką Delbane z lat 50-tych.

[ Dodano: 2012-04-25, 12:31 ]
O!

Inspiracja rolkowa z lat 70-tych na mechaniźmie(uwaga bo pisze z domysłów) 2572. Trafiłem? :D

Takich zegarków jest mnóstwo i tu zamiast metki wzałbym lepszy zegarek. Szczerze mnie z takich zegarków to podszedł jedynie Komandir podwodniak:

Pozdro!!!
:
no i dochodzimy do sedna - mnie się po prostu komandir nie podoba choćby nie wiem co! a zenek - tak, i to nie dlatego, że jest zenkiem ale dlatego, że taki mam gust.
A o gustach się nie dyskutuje.

dobrze, że z tej rozmowy się dowiedziałem jakie są PRAWDZIWE inhausy zenka, ale też uświadomiłem sobie, że pomimo wszystko chyba kiedyś -jak będę miał okazję, to zapoluję na ElPrimero bo mi się zwyczajnie podoba - nawet jeśli nie jest inhausem pełną gębą...

Dziękuję Marcinie i pozdrawiam - mam nadzieję, że się poznamy na jakimś zlocie (jedziesz?) i pogadamy.

Skate or die!
:
kaido2 napisał/a:
Santino napisał/a:
Marcin - filozof
kaido2 napisał/a:
- dobre( czyli takie które przy sukcesywnym serwisowaniu długo żyja)

Rolex?

Zaskoczyłeś mnie romalnie P iszać to mialem na mysli np taką Delbane z lat 50-tych.

:mrgreen: :twisted: ;-)

:
Wybaczcie że dopiero teraz tu zajrzałem. No niestety robiłem coś i to na kolanie ,czego zegarmistrzowi nie udało się zrobić, a dokładnie chodzi o tom stalowa paletkę:

Ciesze sie że mogliśmy sobie tutaj pogadac? Na złot jadę? Napisze tak, no nie wiem czy dojade :D

Pozdro!!!
:
no i brawo! a dlaczemu te drugi kamień w kotwicy (?) jest biały, to te z wczesnej serii mało barwione (z odzysku)? czy coś takiego...? śmiesznie wygląda - jak dalmatyńczyk, jeden czerwony a drugi biały...

Skate or die!
:
Ten bialy kamien to jest właśnie paleta kotwicy którą dorabiałem.

Pozdro!!!
:
Coś jak dziadka srebrny ząb...
:smile:

Gbu.

[ Dodano: 2012-04-26, 14:12 ]
No i widzę że druga paletka tyż w duchu epoki - poxioplem przysmarkana :mrgreen:

Gb.

:
no! to już tera wiem co to paleta! :lol: do tej pory myślałem, że to palec przerzutowy :lol: :lol: :lol:

PS. a jak ścieranie stali wpłynie na dokładność chodu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skate or die!
:
Powiedzmy że po 30 latach użytkowania nie smarowanego wychwytu może ukazać się delikatna ryska na palecie :D

[ Dodano: 2012-04-27, 14:59 ]
Cytat:
No i widzę że druga paletka tyż w duchu epoki - poxioplem przysmarkana
Nie poxipolem tylko cyjanoakrylem tak jak to uczon wspólczene machery od lat 80-tych .

Pozdro!!!
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum