:
no i dochodzimy do sedna - mnie się po prostu komandir nie podoba choćby nie wiem co! a zenek - tak, i to nie dlatego, że jest zenkiem ale dlatego, że taki mam gust.
A o gustach się nie dyskutuje.
dobrze, że z tej rozmowy się dowiedziałem jakie są PRAWDZIWE inhausy zenka, ale też uświadomiłem sobie, że pomimo wszystko chyba kiedyś -jak będę miał okazję, to zapoluję na ElPrimero bo mi się zwyczajnie podoba - nawet jeśli nie jest inhausem pełną gębą...
Dziękuję Marcinie i pozdrawiam - mam nadzieję, że się poznamy na jakimś zlocie (jedziesz?) i pogadamy.
Skate or die!
:
Wybaczcie że dopiero teraz tu zajrzałem. No niestety robiłem coś i to na kolanie ,czego zegarmistrzowi nie udało się zrobić, a dokładnie chodzi o tom stalowa paletkę:
Ciesze sie że mogliśmy sobie tutaj pogadac? Na złot jadę? Napisze tak, no nie wiem czy dojade
Pozdro!!!
:
no i brawo! a dlaczemu te drugi kamień w kotwicy (?) jest biały, to te z wczesnej serii mało barwione (z odzysku)? czy coś takiego...? śmiesznie wygląda - jak dalmatyńczyk, jeden czerwony a drugi biały...
Skate or die!
:
Ten bialy kamien to jest właśnie paleta kotwicy którą dorabiałem.
Pozdro!!!
:
Coś jak dziadka srebrny ząb...
Gbu.
[ Dodano: 2012-04-26, 14:12 ]
No i widzę że druga paletka tyż w duchu epoki - poxioplem przysmarkana
Gb.
:
Powiedzmy że po 30 latach użytkowania nie smarowanego wychwytu może ukazać się delikatna ryska na palecie
[ Dodano: 2012-04-27, 14:59 ]
Cytat: |
No i widzę że druga paletka tyż w duchu epoki - poxioplem przysmarkana |
Nie poxipolem tylko cyjanoakrylem tak jak to uczon wspólczene machery od lat 80-tych .
Pozdro!!!