Odpowiedz do tematu
:
przypomina mi to nieco wczesne propozycje DJsuperluminovy w temacie o 303
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Kufa,ja wiem,ze ja dziwny jestem i tak dalej,ale jesli te rozne kolory swieca i zegarek bylby w normalnej cenie to bym nosil
Wakacyjniak fajny
Wakacyjniak fajny
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
no ale za 150-200$ a nie w cenie rolka
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
No właśnie, jest dużo odjechanych zegarków cp. Irratum, Android itp.. tylko bez przesady z cenami. Ja rozumiem złoto , diamenty, ceramika to kosztuje a tu nawet nie ma za co zapłacić
:
Żeby było śmieszniej, niedawno miałem okazję wymienić bardzo miłą korespondencję z panem Kevinem w sprawie wykonania pasków do "serii pierwszej".
Ale moje paski okazały się chyba zbyt kosztowne
Ale moje paski okazały się chyba zbyt kosztowne
:
no jak żeś chciał po 1000euro za pasek to się nie dziw
A swoją drogą, pokazuje to, że Kevin ostry majeran musi zażywać, skoro MSRP dał totalnie z d***, a próbuje oszczędzać na paskach
Stasiu napisał/a: |
Ale moje paski okazały się chyba zbyt kosztowne |
no jak żeś chciał po 1000euro za pasek to się nie dziw
A swoją drogą, pokazuje to, że Kevin ostry majeran musi zażywać, skoro MSRP dał totalnie z d***, a próbuje oszczędzać na paskach
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Niezły motyw i to z ust kogoś, kto ma narzut na te zegarki pewnie z kilka tysięcy procent.
Cóż, w sumie już po tym, jak dał taką cenę, można było poznać, że to kombinator...
Stasiu napisał/a: |
Żeby było śmieszniej, niedawno miałem okazję wymienić bardzo miłą korespondencję z panem Kevinem w sprawie wykonania pasków do "serii pierwszej".
Ale moje paski okazały się chyba zbyt kosztowne |
Niezły motyw i to z ust kogoś, kto ma narzut na te zegarki pewnie z kilka tysięcy procent.
Cóż, w sumie już po tym, jak dał taką cenę, można było poznać, że to kombinator...
:
this is madness!!
Blaz napisał/a: |
że to kombinator... |
this is madness!!
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A może były za tanie do tych zegarków Trzeba było w cenie "zł" zmienić na "gbp" i pewnie było by już akceptowalnie
:
Odpowiedz do tematu
A jak w cenie zegarka zmienić GBP na zł to może były by tyle warte