Odpowiedz do tematu
:
:
...irek1981, o widzisz, to się przyda na pewno
:
Kinect?
:
a w swoim sklepiku ma opcje za niecałe 10
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ten jest fajny , fotka z Wus
Edyta
Też całkiem udany model
http://www.seikoflightchr...iko-sun009.html
Landmaster kinetic
SNP017
Edyta
Też całkiem udany model
http://www.seikoflightchr...iko-sun009.html
Landmaster kinetic
SNP017
:
No taki jeden Landmaster powinien pojawić się wkrótce w PL
World Wide Watches
:
+1
Z tym, że ja mam do niego bliżej i jak się zeźlę to w ciągu godziny mogę mu miskę oklepać .
O!!!
Rudolf napisał/a: | ||
|
+1
Z tym, że ja mam do niego bliżej i jak się zeźlę to w ciągu godziny mogę mu miskę oklepać .
O!!!
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-04-15, 07:28, w całości zmieniany 1 raz
kurde, mowie tyle, ze na ten moment żółty wygrywa!
edyta:
zolty na WUS poszedl dwa tygodnie temu za 150 dolkow
edyta:
zolty na WUS poszedl dwa tygodnie temu za 150 dolkow
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-04-15, 07:28, w całości zmieniany 1 raz
: Re: Seiko Kinetic Q100
[ Dodano: 2012-04-15, 08:26 ]
Obawiam sie ze Akumulator do wymiany bo omachalem sie jak glupi a on po 2 godzinach puzni o 15 min Ile będzie mnie to kosztowac i czy zrobi mi to pierwszy lepszy zegarmistrz ???
zbychuzbych napisał/a: |
Poprzednim razem nie zdarzylem zedytowac postu ale ok
A wiec chcialem was prosic o jakies informacje na temat tego zegarka. [MOD EDIT: nie zadajemy takich pytań] Obrazek Obrazek |
[ Dodano: 2012-04-15, 08:26 ]
Obawiam sie ze Akumulator do wymiany bo omachalem sie jak glupi a on po 2 godzinach puzni o 15 min Ile będzie mnie to kosztowac i czy zrobi mi to pierwszy lepszy zegarmistrz ???
:
Zegarmistrz tak. Bateryjkarz nie.
Aku kosztuje kilkanaście dolców, plus jego marża i robota - 100-150 zł to w miare uczciwa cena.
Aku kosztuje kilkanaście dolców, plus jego marża i robota - 100-150 zł to w miare uczciwa cena.
:
Kurde szukam cos wiecej informacji o nim juz od paru dni i nic jakis niechodliwy model czy co ????
:
Ostatnio zmieniony przez zbychuzbych 2012-04-15, 08:49, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
A mi tam pasuje i tak dostalem za free a lubie Ciężkie zegarki a ten nawet troszkę waży. Ale może poważnie ktoś pomoże mi znaleść coś wiecej informacji na temat tego modelu ????
Ostatnio zmieniony przez zbychuzbych 2012-04-15, 08:49, w całości zmieniany 1 raz