Mieć! Znaleźć! Ći minuti! Klient naś pannn...!
Zatem jest to, bez ździwienia, Asianunitas - lokalna wersja 6498.
Nie wiadomo co jest jego bazą. Może być Sea Gull ST36, lub Hanzou 9000.
Odpowiedz do tematu
:
:
Już cos wiesz
Może stylizowane Spinner zamiast drukowanego PARNIS dadzą
Pzdr
Spinner
Może stylizowane Spinner zamiast drukowanego PARNIS dadzą
Pzdr
Spinner
:
Majfrjend mówi po angielsku mniej-więcej tak dobrze, jak ja po wegiersku ... więc coś mi się wydaje że próbu uzgodnienia z nim szczegółów technicznych czcionki byłyby tytaniczmym wyzwaniem !!
:
Alamo, mniemam że Ty dosyć dobrze znasz język angielski i w tym jest chyba problem, bo moja znajomość tego języka jest mniej więcej taka jak majfrenda i my się doskonale rozumiemy
:
W sumie niegłupia myśl - żeby ze słowa "Parnis" powstało słowo "Spinner" trzeba tylko jedną literkę wyrzucić, a dwie dołożyć.
Spinner napisał: |
Już cos wiesz Może stylizowane Spinner zamiast drukowanego PARNIS dadzą Pzdr Spinner |
:
No dobra - a tak naprawdę to co wiesz Alamo?:wink:
Pzdr
Spinner
Pzdr
Spinner
:
Ustaliłem u innego "majfrienda", że może zrobić inny napis przy zamówieniu 50 i więcej. Nie pytałem na razie o cenę. Tez ma Parnisy na składzie.
Wen Ping nie zajarzył o co mi chodzi. Nie znam już prostszych słow po angielsku, powaga - więc się poddaję ...
Wen Ping nie zajarzył o co mi chodzi. Nie znam już prostszych słow po angielsku, powaga - więc się poddaję ...
:
Ja go trzy razy zagadnąłem o wałek naciągu do asianunitasa i trzy razy nie "zakminił", ale przetestowałem że jak dostanie fotkę z zaznaczonym na niej problemem i do tego opis w języku albionu to "kuma" o co chodzi, To może napiszcie mu pismem obrazkowym
:
Alamo, no nie bądź "miękisz" - nie poddawaj sie tylko załatw koledze;-)
Pzdr
Spinner
Pzdr
Spinner
:
Odpowiedz do tematu
Mogę ci rozpuszczalnik, wacik i cienkopis "załatwić" ...