Odpowiedz do tematu
: REVUE Sport
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-04-06, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
Wczoraj odebrałem od mechanika takiego tykacza...

Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-04-06, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
:
...ale w normalny sposób...
Svedos napisał/a: |
Ładny "budzik", pokaż więcej fotek. |
...ale w normalny sposób...

:
Wiem wiem, o co chodzi. Al dla mnie normalny to taki, który jest najprostszy, dostępny w poziomu pisanego postu. Wrzucanie na jakiś inny serwer to dla mnie sposób „nienormalny”
.
Na Twoją specjalną prośbę wykonam tę karkołomną czynność.
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio zmieniony przez CDrinker 2012-04-06, 10:25, w całości zmieniany 2 razy
Maxio napisał/a: | ||
...ale w normalny sposób...Obrazek |
Wiem wiem, o co chodzi. Al dla mnie normalny to taki, który jest najprostszy, dostępny w poziomu pisanego postu. Wrzucanie na jakiś inny serwer to dla mnie sposób „nienormalny”

Na Twoją specjalną prośbę wykonam tę karkołomną czynność.

Ostatnio zmieniony przez CDrinker 2012-04-06, 10:25, w całości zmieniany 2 razy
:
a tu się da wrzucić obrazek z poziomu pisanego postu w ogóle
ja zawsze ładowałem na IS, a teraz wrzucam po prostu na Drop Boxa - szybkie i wygodne (a większość nie swoich obrazków staram się linkować z zewnątrz, czasem tylko jest problem w rozmiarem, bo zdaje się na WUS np. można wrzucać nieco większe niż u nas)

ja zawsze ładowałem na IS, a teraz wrzucam po prostu na Drop Boxa - szybkie i wygodne (a większość nie swoich obrazków staram się linkować z zewnątrz, czasem tylko jest problem w rozmiarem, bo zdaje się na WUS np. można wrzucać nieco większe niż u nas)
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a: |
a tu się da wrzucić obrazek z poziomu pisanego postu w ogóle ![]() ![]() ja zawsze ładowałem na IS, a teraz wrzucam po prostu na Drop Boxa - szybkie i wygodne (a większość nie swoich obrazków staram się linkować z zewnątrz, czasem tylko jest problem w rozmiarem, bo zdaje się na WUS np. można wrzucać nieco większe niż u nas) |

:
...będą z Ciebie ludzie...
CDrinker napisał/a: |
Na Twoją specjalną prośbę wykonam tę karkołomną czynność. |
...będą z Ciebie ludzie...

:
Makaron - no faktycznie, człowiek się całe życie uczy, nie będę korzystał

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nie tylko na prośbę Maxia, ale na prośbę w ogóle administracji. I przyzwyczaj się, że ten "nienormalny" sposób u nas jest normalny właśnie.
CDrinker napisał/a: | ||||
Wiem wiem, o co chodzi. Al dla mnie normalny to taki, który jest najprostszy, dostępny w poziomu pisanego postu. Wrzucanie na jakiś inny serwer to dla mnie sposób „nienormalny” ![]() Na Twoją specjalną prośbę wykonam tę karkołomną czynność. |
Nie tylko na prośbę Maxia, ale na prośbę w ogóle administracji. I przyzwyczaj się, że ten "nienormalny" sposób u nas jest normalny właśnie.

:
No to dobrze, że mi to piszesz, bo w regulaminie tego chyba nie ma, prawda?
Blaz napisał/a: | ||||||
Nie tylko na prośbę Maxia, ale na prośbę w ogóle administracji. I przyzwyczaj się, że ten "nienormalny" sposób u nas jest normalny właśnie. ![]() |
No to dobrze, że mi to piszesz, bo w regulaminie tego chyba nie ma, prawda?

:
Bo my nie mamy regulaminu, który ma regulować wszystko, łącznie z podziałem reakcji w zależności od stopnia wtajemniczenia na puszczenie bąka przez Prezesa.

:
Odpowiedz do tematu
Jak Prezes puszcza bąka, należy wziąć to na siebie
a wracając do tematu - myślę, że będę pamiętał.

a wracając do tematu - myślę, że będę pamiętał.