Nie wyszly do konca tak jak chcialem,ale obleca.
Odpowiedz do tematu
: Bubble Trouble
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
nio ekstra fotki --- ale jakieś takie zabąblone
:
lewatywe?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
lubie takie klimaty
:
a tak seriously te bąble to rozumiem woda mineralna?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Janek, chciał Go utopić ,ale mu nie wyszło ,, zresztą predzej juz był zamrażany i takie tam twardy musi jest ten Odyniec
:
Ta jest
Svedos:Nie widzisz?Twoje wlasnorecznie zrobione dzieciatko podtapiam w wodzie mineralnej
Ostatnio zmieniony przez Janek 2012-04-03, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
ciniol napisał/a: |
a tak seriously te bąble to rozumiem woda mineralna? |
Ta jest
Svedos:Nie widzisz?Twoje wlasnorecznie zrobione dzieciatko podtapiam w wodzie mineralnej
Ostatnio zmieniony przez Janek 2012-04-03, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
to nie po krasnoludzku
Janek napisał/a: |
Svedos:Nie widzisz?Twoje wlasnorecznie zrobione dzieciatko podtapiam w wodzie mineralnej |
:
Ale ono bankowo Chinskie jest.Znaczy z importu.
Ja tam w ta Wasza propagande nie wierze!
Svedos napisał/a: |
Janek, dzieciobójca |
Ale ono bankowo Chinskie jest.Znaczy z importu.
Ja tam w ta Wasza propagande nie wierze!
:
jak widać woda mineralna onemu Dziku nie służy, no chyba że Janek tak mocno tarł bezelem o portki, że się ów pokrzywił
:
Bo ten dzik jest z papieru i sie w wodzie rozpuszcza
Z ryzowego papieru
Z ryzowego papieru
:
Bo to nie woda, a czarna polewka była
Odpowiedz do tematu
ALAMO napisał/a: |
NAjgorzej że od tej wody jeszcze poczerniał |
Bo to nie woda, a czarna polewka była
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).