Pewnie każdy normalny pomyśli - pmwas na głowę upadł, precyzyjnego nie widział
Ale nie, mam tu takie cosik:
Jak widać zegarel zrobiony przez Ruskich dla tureckich kolei...
a w środku... złocony 2605. Tak, złocony właśnie. Rzadkość - wiele ich nie powstało
Odpowiedz do tematu
: Wostok ze złoconym mechanizmem - rzadkość :)
Ну, погоди!
:
A jakie fajne wskazówki,jak semaforki Koperta stalowa?
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Koperta jest z czegoś białego pokrytego chromem (dekiel też). Nie wiem, co to, ale nie stal. Ruscy wtedy mieli taką dziwną technologię. Ogólnie jest strasznie powycierana, co może nienajlepiej widać na zdjęciu (bo i po co to pokazywać ).
Ну, погоди!
:
A może wiesz na czym polega przewaga płyt złoconych nad chromowanymi?
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2012-04-03, 15:05, w całości zmieniany 2 razy
A na niczym. Tzw prestiż BTW wymieniłem sobie spręzynę (co tam się ograniczać - cały bęben bo łatwiej ) i hula ładnie. Sprężyna strzeliła tuz przed wysyłką, to napisałem sprzedawcy, żeby już nigdzie nie oddawał - zwłaszcza, ze zegarek wylicytowałem za $5 (pięć )
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2012-04-03, 15:05, w całości zmieniany 2 razy
Ну, погоди!
:
To ktoś w Turcji będzie miał akurat na kebaba
:
Tak sobie pomyślałem, ze sprzedawca w koszty pójdzie byle tylko negatywa nie zarobić. Ot - zatokowy terror
Ну, погоди!
:
To jeszcze tylko Kosmonauta i będziesz miał komplet złoconych mechanizmów
:
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2012-04-03, 15:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie no... wiesz, ze z noworuskich zrezygnowałem, a po drugie... ten jest jedyny, bo precyzyjnego mam w niklu. I był jeszcze złocony TypI, którego o mały włos dorwałbym na ebayu, ale mnie przelicytowali... .
Ach (edit) mam przeca jeszcze zwiezdę
Ach (edit) mam przeca jeszcze zwiezdę
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2012-04-03, 15:19, w całości zmieniany 1 raz
Ну, погоди!
:
pmwas, mówiłem już, że cię nienawidzę ?
Teraz jeszcze bardziej Graty
Teraz jeszcze bardziej Graty
:
Panowie nie bojta się Jeszcze trochę i Pawłowi się znowu z półek będzie wylewało więc szansa zobaczyć tego czasa na alle...
Graty
Graty
:
Odpowiedz do tematu
A weź nie strasz !!!
Ну, погоди!