Odpowiedz do tematu
:
Ewentualnie Spinner zrobił świetny czarniutki, mięciutki, bez przeszyć... no istna elegancja
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Niekoniecznie czarny. Moj siedzi na brazowym pseudokrokodylu i jestempanzadowolony. Podobny do firmowego smiechozaura troche.
22mm zwezany do 20. Nabyty w TSS:
Pozdrawiam
Eryk
22mm zwezany do 20. Nabyty w TSS:
Pozdrawiam
Eryk
:
A co myślicie o Pattinim z łososia do portugalszczyka? Pasek wygląda interesująco, ale nie wiem jaki kolor lepszy rudy czy czarny.
:
A nie lepiej jakiś pasek kupić?
:
Bardzo ciemny granat, będzie klasycznie i nie nudno :]
_
work in progress
work in progress
:
Damian, myślałem o tym również, tylko że nie mam gdzie na żywo przymierzyć takiego paska, a jak zamówię i nie spasuję to ciężko go będzie później do czegokolwiek innego wykorzystać
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
G., Do Olsztyna masz niedaleko więc mojego przymierzysz jak dojedziesz . Jak osoba chce to jutro paru fotek poczynię... nieudanych oczywiście
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-29, 20:23, w całości zmieniany 1 raz
Remik, faktycznie rzut beretem, przejeżdżam tamtędy codziennie do pracy byłbym dźwięczny za fotki
btw. masz na PW ofertę korupcyjną
btw. masz na PW ofertę korupcyjną
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-29, 20:23, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Kalkulatorem ale może dojrzysz kolorek
By remikb69 at 2012-04-01
Pasek wydaje się czarny jednak pod innym kontem wydaje się ciemno niebieski. Do portugalca pasuje idealnie
Pasek wydaje się czarny jednak pod innym kontem wydaje się ciemno niebieski. Do portugalca pasuje idealnie
:
Remik, to Reda?
:
Yhmm
:
a ten zegarek nie jest za delikatny jak na taki pach? ja na Redzie mam pilot a47 mm i jest w sam raz
:
Coś ty wszystko pasuje jak ulał, zegarek uzupełnia pasek a pasek zegarek. Najlepsze dopasowanie w mojej małej kolekcyji
:
może dziś spróbuję mu wrzucić tę pilotwą redę i zobaczę jak będzie wyglądał
:
Odpowiedz do tematu
A ile w uszach ma pilotka? Wydawałoby się ze 47 mm to z 24 powinna mieć