Pobieda 1946 w srebrze
Odpowiedz do tematu

: Pobieda 1946 w srebrze
Ot, kilka fotek, bo IMO ładna :D

Ну, погоди! :wkurzony:
:
tylko się tak czasmi nie umyje fleja po robocie co ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

spoko, ładna :grin:

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-02, 16:42, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ależ... to jeden z tych osobników, którym woda szkodzi :!:

:
pmwas, benzyną Panie, benzyną jak woda szkodzi :twisted:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
G., no tak... brud zejdzie, na bank... sposób niezawodny... tylko jakos się na tej tarczy łyso może zrobić po tym zabiegu :twisted:

:
pmwas, może nie będzie tak źle, w najgorszym wypadku zobaczysz mechanizm i będzie dziurbilion :twisted:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
z facetami jest tak że jak ma ładne włosy to nie musi ich mieć dużo
może z zegarami też tak jest? im mniej na tarczy tym lepiej :???:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
sylwek
[Usunięty]
:
ciniol, wreszcie cuś mądrego :mrgreen:

:
teraz kolej na ciebie
trzymamay kciuki, może się uda :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-02, 22:43, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum