Zegarek widmo, błąd w katalogu, ale...
Odpowiedz do tematu

:
Nic złego nie miałem na myśli. Po prostu informuje kumotrów, iż jest możliwość zakupu brakujących obiektów.
Mam nadzieję, że aukcje przyniosą sukces finansowy w myśl dowcipu :
"Koleś znalazł beczkę spirytusu. Sprzedał ją a pieniądze przepił " :mrgreen:

"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."

E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Pmwas ześ zrobił wielka wyprz! nie widomo na co sie zasadzic :)

..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..

Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Tiaaaa... sukces finansowy :evil: Póki co tylko 2 przyniosły zysk, bo i kupione były okazyjnie. Takie wyprzedaże zawsze p[rzynoszą straty, ale to koszt dobrej zabawy, której te zagarki dostarczają. A trzeba iść dalej, co niestety w praktycze z reguły, i u wielu kolekcjonerów konczy się zawężeniem zainteresowań. Bo jak to w życiu - coś spodoba się bardziej, a coś mniej. Mam znajomego z forum NAWCC, który np zbiera tylko stare "osiemnastki" Illinoisa, i to te wczesne, do ok 1890 roku i tylko najlepsze. Także zainteresowania dość wąskie, a kolekcja - po prostu można z krzesła zlecieć ;)

Ну, погоди! :wkurzony:
Spam
[Usunięty]
:
...ta... serce mi się kroi jak widzę m...7 który grabi twoją kolekcję a ja.................. :evil:

PS jak się będziesz chciał pozbyć stoósemki to zastrzegam sobie prawo pierwokupu :wink:

:
Stoósemkę może i sprzedam, ale... tylko jeśi trafi mi się kolejowa wersja na 23kamniach, przy której 108 wyblaknie :D

O taka:

http://www.awco.org/Other...hampden_104.htm

Ostatnio zmieniony przez pmwas 2012-04-01, 12:08, w całości zmieniany 1 raz
:
pmwas, ja staram sie by ceny co niektorych twoich zegarkow byly wyzsze :) , choc faktycznie myslalem ze bedzie wieksza walka.

sylwek
[Usunięty]
:
Monter, ojojojojoj :!: takie te to na pw :cool:

:
Czemu na pw?, jestem zainteresowany to sobie licytuje z roznym skutkiem :neutral:

sylwek
[Usunięty]
:
Monter, słowo użyte przez Kumotra ,w tym kontekście może być różnie odbierane :wink:

:
Ludzie odbierają, jak chcą :razz: . Myślę ze drugie zdanie rozwiało wątpliwości.

Spam
[Usunięty]
:
pmwas napisał/a:
Stoósemkę może i sprzedam, ale... tylko jeśi trafi mi się kolejowa wersja na 23kamniach, przy której 108 wyblaknie :D

O taka:

http://www.awco.org/Other...hampden_104.htm

...Paweł ty za takimi wenszami gonisz :twisted: ... po ci to :?: :twisted: :razz:

:
A bo ładne... tylko wciąż ciut za drogie, ale kto wie, może kiedyś...

Spam
[Usunięty]
:
...a widzisz... zastaw się a postaw się :twisted:

:
Nie, nie... aż tak uzależniony nie jestem. Powolutku ;)

Spam
[Usunięty]
:
... dobra...dobra...
...porozmawiamy jutro... no może po jutrze... :twisted: jak wyczyścisz sreberko :twisted:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum