Pasek z podkładką zabija zegarek imo...
Tylko czarny z białą nitką. Słoniu dał dość dobre propozycje.
Odpowiedz do tematu
:
:
Blaz, na czarnym 18mm to będzie wyglądać jak bransoletka, a nie jak zegarek
uwierzycie, że nigdzie w Krakowie nie można kupić paska NATO?
nie ma ktoś 20mm NATO na zbyciu?
uwierzycie, że nigdzie w Krakowie nie można kupić paska NATO?
nie ma ktoś 20mm NATO na zbyciu?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
To znaczy? Na tym zdjęciu wygląda fajnie:
Kup sobie nato na allegro.
G. napisał/a: |
Blaz, na czarnym 18mm to będzie wyglądać jak bransoletka, a nie jak zegarek
|
To znaczy? Na tym zdjęciu wygląda fajnie:
Kup sobie nato na allegro.
:
Blaz, na tym zdjęciu też mi się on podoba, pytanie tylko jak by to na ręce wyglądało... bo na moje oko ten zegarek wygląda tu na większy niż 38mm więc i pasek wydaje się szerszy - brak punktu odniesienia może faktycznie sprawić, że się podoba...
a może za często ostatnio nosiłem pilota 47 mm na 22 mm Redzie i stąd moja obsesja wielkości...
a może za często ostatnio nosiłem pilota 47 mm na 22 mm Redzie i stąd moja obsesja wielkości...
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Jakby Ci to powiedzieć... Onegdaj byłem znany jako Ten-Co-Wsadza- Paski-24mm-Do-Uszu-20mm.
Miałem na ręku tego Seiko i z paskiem 18mm wygląda harmonijnie.
Miałem na ręku tego Seiko i z paskiem 18mm wygląda harmonijnie.
:
to co się stało, że już Cię tak nie zwą? dojrzałeś do tego, że jak coś ma 20 mm to się tam nie pcha nic większego?
hmm muszę pomyśleć nad tym... a nato i tak się przyda do Bagelsporta
hmm muszę pomyśleć nad tym... a nato i tak się przyda do Bagelsporta
:
Oceanus.
to co się stało, że już Cię tak nie zwą? dojrzałeś do tego, że jak coś ma 20 mm to się tam nie pcha nic większego?
|
Oceanus.
:
chyba nie łapię
:
Blazu sie w bransie z Oceanusa zakochał
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
imo bransa jak bransa, ale to moja prywatna subiektywna opinia na podstawie zdjęć z sieci
:
O całości mówię.
:
nie rozumiem tego zachwytu nad Oceanusem, ale ja się nie znam
poza tym wiadomo, są różne gusta
poza tym wiadomo, są różne gusta
:
High endu mało kto rozumie zanim nie spróbuje.
nie rozumiem tego zachwytu nad Oceanusem, |
High endu mało kto rozumie zanim nie spróbuje.
:
Blaz napisał/a: |
High endu mało kto rozumie zanim nie spróbuje. |
:
Odpowiedz do tematu
Tu nie ma co do śmiacia. Tym różnimy się od innych for, że my opisujemy kłalitę, którą wyjadamy łyżeczką, a nie przez obślinioną szybkę sklepu palcami sobie pokazujemy.