Odpowiedz do tematu
: Literatura
Co do czytania byście polecali początkującemu laikowi? Trochę mechaniki i może coś o kolekcjonowaniu i najlepiej w papierze do kupienia, bo oczy wypływają od kompa:/
:
Tutaj kliken machen melepeten :
http://www.chinawatches.p...f567b952#321369
I se osoba spisuje tytuły do polowań na Allegro, jak chce na papierze
http://www.chinawatches.p...f567b952#321369
I se osoba spisuje tytuły do polowań na Allegro, jak chce na papierze
:
Z literatury to ja polecam single malta, a jak chcesz coś lekkiego poczytać to Kasztelańskie Niepasteryzowane
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Melepeta znalazł, ale na początek jakieś 2-3książki, które są podstawa, a nie masę, których nie przeczytam:P
[ Dodano: 2012-03-29, 19:13 ]
Hej. Co byście polecili jako "biblię" do przeczytania na początek? Może też być coś z koszowych rzeczy;)
[ Dodano: 2012-03-29, 19:13 ]
Hej. Co byście polecili jako "biblię" do przeczytania na początek? Może też być coś z koszowych rzeczy;)
:
Dziękować pobrana pierwsza i 12 część:)
Czy są jakieś różnice w wydaniach Podwapińskiego, bo na allegro są różne w skrajnie różnych cenach.
Czy są jakieś różnice w wydaniach Podwapińskiego, bo na allegro są różne w skrajnie różnych cenach.
:
Thall, Jak Osoba chce to MUA posiada szeroką literaturę na cd (mogiem podesłać)
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Remik, MUA również byłbym zainteresowany
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
To dawajta PW z propozycjami korupcyjnymi
:
no to poszła PW, myślę że będzieszpanzadowolony z takiej oferty
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Wot kawalarz się znalazł
:
zamiast mnie tu obrażać i od klaunów wymyślać, lepiej byś odpisał jak Ty to widzisz
:
Odpowiedz do tematu
Dzięki, ale potem utonę w posiadaniu, a niewiele przeczytam:( Powolutku się podszkolę w odpowiednim momencie zgłoszę się po księgi zakazane niczym hiszpańska inkwizycja;)