Dziś przeszła małe SPA (wymiana szkiełka i nowy pasek), więc pomyślałem, że można ją pokazać w Towarzystwie
Odpowiedz do tematu
: Rakietka po Pradziadku
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2012-03-26, 10:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie W takim stanie ją dostałem
Jeszcze przy okazji muszę jej koronkę wymienić. Jakoś dziś jak byłem po szkiełko nie pomyślałem o tym...
Jeszcze przy okazji muszę jej koronkę wymienić. Jakoś dziś jak byłem po szkiełko nie pomyślałem o tym...
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2012-03-26, 10:10, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Ta ma u mnie dożywotkę, bo to Pamiątka
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Podziękował
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2012-03-26, 11:22, w całości zmieniany 1 raz
Świetny model w pięknym stanie! Ekhem, winszuję - że się tak wyrażę
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2012-03-26, 11:22, w całości zmieniany 1 raz
:
Piękna i doskonale zachowana! No i ma wartość sentymentalną, naprawdę świetna pamiątka
:
pikny zegarek panie, oj pikny
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Dzięki Najgorsze jest to, że boję się go nosic coby go sobie nie zniszczyć
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
bartek.siwiec, a ja nie jestem Twoim wnukiem czasami
:
sylwek, a to już by trzeba pewnie jakieś badana genetyczne przeprowadzać... Ale jak będe miał jakieś dziecko to je z całą pewnością zapytam, czy nie jesteś jego (tego dziecka) synem Jak potwierdzi to możesz byc pewny że się do Ciebie odezwę i byc może pod koniec mego żywota odziedziczysz Rakietkę
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2012-03-26, 16:30, w całości zmieniany 1 raz
Klasyka Z tego wszystkiego pochwalę się swoją nową Rakietą w odpowiednim temacie
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2012-03-26, 16:30, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-26, 17:00, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
nosić można za wyjątkim czytelniczych imprez bo wtedy o szkodę łatwo
nie trzymasz go na handel więc ci lelo że nie jest w stanie NOS, a tak spoglądając na niego zawsze przypomni ci się dziadek - zakładam że miałeś z nim dobre relacje skoro chcesz nosić zegarek po nim
praszczaj nie doczytełem że po pradziedku - raczej nie miałeś możliwości go poznać
ale i tak miły gest z twojej strony dla atenata
nie trzymasz go na handel więc ci lelo że nie jest w stanie NOS, a tak spoglądając na niego zawsze przypomni ci się dziadek - zakładam że miałeś z nim dobre relacje skoro chcesz nosić zegarek po nim
praszczaj nie doczytełem że po pradziedku - raczej nie miałeś możliwości go poznać
ale i tak miły gest z twojej strony dla atenata
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-26, 17:00, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.