Mołnia i co dalej...
Odpowiedz do tematu

:
A co chcecie?
Przez HF może łatwiej się z nim skontaktować.

:
Santino napisał/a:
A co chcecie?
Przez HF może łatwiej się z nim skontaktować.

Zobaczyć co ma, mimo ze juz kliknąłem se kilka części gdzie indziej to warto jeszcze poszperać :)

Co to jest HF :roll:

..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..

Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Do tematu molnia i co dalej mój post chyba będzie pasował :wink: Macie jakieś fajne czcionki z polskimi znakami? Pech chciał, że potrzebuję w czcionce znak "ż", a z tym zawsze jest problem, nawet jeśli czcionka jest teoretycznie spolszczona, to jakoś tak marnie to wygląda... Generalnie szukam czegoś stylizowanego na kaligrafię, ale dosyć delikatnie, bez przesady :wink: Na razie cały czas się rozglądam nie wiedząc bardzo czego chce, żadna z oglądanych czcionek nie podpasowala mi do tej pory za bardzo... Pomożecie :?: :mrgreen:

:
"Lekka kaligrafia" ciężkie do interpretacji, daj jakiś przykład :]

Nie wiem na jakim sofcie działaś, ale zawsze można zrobić na osobnej warstwie "kropkę" i przesunąć ją nad z :P

Albo jak chcesz mieć kreskę to zamiast kropki wciśnij 2razy klawisz na lewo od "1"

powinno wyjść coś takiego ~ i to przesuń na Z

Ostatnio zmieniony przez Damian 2012-03-15, 22:10, w całości zmieniany 2 razy
_
work in progress
:
Chciałem coś z kreską, nie pomyślałem o ~ popróbuję jutro. Dzięki :grin: Właśnie problem w tym, że jakoś mi nie pasuje na razie żadna, ale skończę tarczę i wtedy zobaczę z gotową :wink:

kael
[Usunięty]
:
A'propos tarczy. Z tego co widziałem do mini fiddy pasują 36 mm ~ 37,5 po szlifie.

Chciałbym zdecydowanie "sterylną kanapkę" - która z tarcz Jacksona będzie lepsza (jak rozumiem obie mają 36 mm):

http://www.jacksontse.com/mm100.html

http://www.jacksontse.com/mm162.html

Czy może odpuścić Jacksona i poszukać gdzie indziej?

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum