Odpowiedz do tematu
:
Skoro nowy projekt i do tego komercyjny to może np komplet ze wskazówkami do dużego Mako. Dość tani i popularny zegar a koperta fajna, można się pozbyć lewków przy okazji a patrząc na poziom Maxia prac prawdopodobnie o chętnych specjalnie nie trzeba się martwić /wazelina mode off
:
Ciekawy pomysł
Te nowe piątki pewnie będą drogawe na początku.
A co myślicie o takim:
Te nowe piątki pewnie będą drogawe na początku.
A co myślicie o takim:
:
...w sumie dobry pomysł, ale w tym wypadku tarcza i wskazówki będą tylko i wyłącznie do tego modelu, a w przypadku Seiko, to tam w zasadzie jest pełna dowolność. Nawet, jak będziemy robić tarczę i ewentualne wskazówki pod dany model, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby komplet założyć do zupełnie innego, a w Mako tak się nie da .
...też jestem zdania, żeby kombinować coś ze zwykłymi piątkami, bo i dostęp jest lepszy i wybór większy i pieniądzorów mniej będą kosztować .
ini napisał/a: |
Skoro nowy projekt i do tego komercyjny to może np komplet ze wskazówkami do dużego Mako. |
...w sumie dobry pomysł, ale w tym wypadku tarcza i wskazówki będą tylko i wyłącznie do tego modelu, a w przypadku Seiko, to tam w zasadzie jest pełna dowolność. Nawet, jak będziemy robić tarczę i ewentualne wskazówki pod dany model, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby komplet założyć do zupełnie innego, a w Mako tak się nie da .
...też jestem zdania, żeby kombinować coś ze zwykłymi piątkami, bo i dostęp jest lepszy i wybór większy i pieniądzorów mniej będą kosztować .
:
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2012-03-15, 11:45, w całości zmieniany 1 raz
Hmmm...
no to może takiej piątki?:
albo takiej
no to może takiej piątki?:
albo takiej
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2012-03-15, 11:45, w całości zmieniany 1 raz
Segoy
:
...Segoy, jest w niej potencjał, można coś pokombinować, taka podobna do FiftyFathoms trochę
:
Szczerze? Poprzedniej fff nie kupiłem z dwóch powodów. Pierwszy to wiadomo, a drugi to taki, że się nadawała do imo potwornego zegarka. Może więc jednak mimo wszystko coś ZUPELNIE odmiennego?
:
A możesz trochę jaśniej?
Blaz napisał/a: |
a drugi to taki, że się nadawała do imo potwornego zegarka |
A możesz trochę jaśniej?
Segoy
:
Nie wszyscy pieją z zachwytu na widok tego Seiko.
:
Co zatem proponujesz odmiennego?
:
Tarczę na 7sxx rzecz jasna. Albo na nowsze mechanizmy Seiko. Tak jak zresztą ww. czytelnicy proponowali.
Nawet może lepiej by było, żeby na nowsze mechanizmy Seiko...
Nawet może lepiej by było, żeby na nowsze mechanizmy Seiko...
:
ja chce do tego:
beceen | ***** ***
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-03-15, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
mi sie podoba ta, ktora rojo wklejal
ps: jaki ona ma ref ?
ps: jaki ona ma ref ?
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-03-15, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
:
+ 1
Całkiem fajny
Karolewskiej napisał/a: |
mi sie podoba ta, ktora rojo wklejal
ps: jaki ona ma ref ? |
+ 1
Całkiem fajny
:
Odpowiedz do tematu
SNZ389 chyba nie do kupienia