w koncu sie przemoglem i zanabylem - w realu pieknie to wyglada, troszke szkoda wystajacej poza obrys godzinowej, ale ogolnie gra to wszystko bardzo ladnie
s
Odpowiedz do tematu
:
...a to juz nie do mnie pretensje
Cytat: |
troszke szkoda wystajacej poza obrys godzinowej |
...a to juz nie do mnie pretensje
:
...strix, teraz tak patrzę, że to jest hiszpańska tarcza z nakładanymi indeksami - i Ty Brutusie przeciwko mnie
:
Mistrzu, do Mistrza nikt nie ma pretensji, wiadomo wszak że zawiodła komunikacja na linii zlecający>podpier...jacy.....ykhym tego , no ...wykonawca.
Maxio napisał/a: | ||
...a to juz nie do mnie pretensje |
Mistrzu, do Mistrza nikt nie ma pretensji, wiadomo wszak że zawiodła komunikacja na linii zlecający>podpier...jacy.....ykhym tego , no ...wykonawca.
:
Maxio, nie łam się
Każdy wie że pierwowzór był jeden.
Każdy wie że pierwowzór był jeden.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
strix, obetnij france
:
Szczerze mowiac kupilem na kizi jak tylko sie pojawila bez glebszego wnikania w obrazki.
Licze, ze reke mi podasz jednak gdzies kiedys na zlocie... Ja wiem, ze projekt jest Twoj i nic tego nie zmieni.
pozdr
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2012-03-14, 10:31, w całości zmieniany 1 raz
Maxio napisał/a: |
...strix, teraz tak patrzę, że to jest hiszpańska tarcza z nakładanymi indeksami - i Ty Brutusie przeciwko mnie |
Szczerze mowiac kupilem na kizi jak tylko sie pojawila bez glebszego wnikania w obrazki.
Licze, ze reke mi podasz jednak gdzies kiedys na zlocie... Ja wiem, ze projekt jest Twoj i nic tego nie zmieni.
pozdr
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2012-03-14, 10:31, w całości zmieniany 1 raz
:
...spoko maroko...
strix napisał/a: |
Licze, ze reke mi podasz jednak gdzies kiedys na zlocie... |
...spoko maroko...
:
Strixu zazdraszczam - też kupiłem wczoraj ale ta tarcza, którą ktoś .... jednak wymiata. Niby wszystko to samo ale nakładane indeksy robią miazgę!!!
Skate or die!
:
to dobre było
Ja robię drugie podejście do FFF. Pierwszego sprzedałem na wus. A tu znów tarcza maxiowa do wzięcia się pojawiła. I nie wytrzymałem. Już baza z mywatcheshub w drodze, pasek od nicka w drodze...
No i będzie na oryginalnej tarczy. Choć muszę przyznać, że nakładane indeksy faktycznie robią niezłe wrażenie
A może by tak zrobić reedycję? Wprowadzić kilka poprawek (tak żeby za obrys nie wystawało) wykorzystać ideę nakładanych indeksów.... z chłopakami z Gerlacha pogadać...
Co myślicie?
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2012-03-14, 10:52, w całości zmieniany 1 raz
Santino napisał/a: |
Strixu nosisz podróby? |
to dobre było
Ja robię drugie podejście do FFF. Pierwszego sprzedałem na wus. A tu znów tarcza maxiowa do wzięcia się pojawiła. I nie wytrzymałem. Już baza z mywatcheshub w drodze, pasek od nicka w drodze...
No i będzie na oryginalnej tarczy. Choć muszę przyznać, że nakładane indeksy faktycznie robią niezłe wrażenie
A może by tak zrobić reedycję? Wprowadzić kilka poprawek (tak żeby za obrys nie wystawało) wykorzystać ideę nakładanych indeksów.... z chłopakami z Gerlacha pogadać...
Co myślicie?
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2012-03-14, 10:52, w całości zmieniany 1 raz
Segoy
:
+1
Segoy napisał/a: |
A może by tak zrobić reedycję? |
+1
:
+1000 dopieszczone pod wskazowki seiko, nieco powiekszone wszystkie indeksy odsuniete blizej krawedzi tarczy, obwodka dalej tak jak sie konczy minutowa. No i nakladene indeksy jak w tej "lewej" edycji.
s
Segoy napisał/a: |
A może by tak zrobić reedycję? Wprowadzić kilka poprawek (tak żeby za obrys nie wystawało) wykorzystać ideę nakładanych indeksów.... z chłopakami z Gerlacha pogadać... Co myślicie? |
+1000 dopieszczone pod wskazowki seiko, nieco powiekszone wszystkie indeksy odsuniete blizej krawedzi tarczy, obwodka dalej tak jak sie konczy minutowa. No i nakladene indeksy jak w tej "lewej" edycji.
s
:
+10³³
strix napisał/a: | ||
+1000 dopieszczone pod wskazowki seiko, nieco powiekszone wszystkie indeksy odsuniete blizej krawedzi tarczy, obwodka dalej tak jak sie konczy minutowa. No i nakladene indeksy jak w tej "lewej" edycji. s |
+10³³
Skate or die!
:
To moze oddzielny watek do lobbowanie za reedycja zalozymy?
Na zachete jeszcze jedna fotka kalkulatorem zdzis
s
Odpowiedz do tematu
prezesso79 napisał/a: | ||||
+10³³ |
To moze oddzielny watek do lobbowanie za reedycja zalozymy?
Na zachete jeszcze jedna fotka kalkulatorem zdzis
s