A Kena dorzucają czy trzeba kupić osobno?
Gboo.
Odpowiedz do tematu
:
:
Ładny zegarek, czytelny. No, może za okrągły...
:
Są już w TT ( przynajmniej tym w Galerii Krakowskiej ), wiec jakby kogos interesowało, to mozna obejrzeć...moim zdaniem robi wrażenie- gabaryty rzeczywiscie potężne, z kolory widoczne z daleka
:
Machu, jak są w TT , to na 100% sa gdzie indziej za 50% ceny
:
A cenią się?
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-03-11, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
Wydaje mi się, ze coś w okolicach 850 zl, ale pewien nie jestem, nawet na stronie teraz patrzyłem, ale tam nie mają...
Skojarzyłem, ze kilka osób pisało to odkopałem temat
Skojarzyłem, ze kilka osób pisało to odkopałem temat
Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-03-11, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
:
może się czepiam ale dlaczego nie można zachować konsekwencji formy i wskazówkę sekundową dostosować do wersji kolorystycznej tzn. wersja pomarańczowa - orange, żółta - zółta itd
dla mnie w tym momencie to paść w wersji niebieskiej ta zółta? wskazówka sekundowa
dla mnie w tym momencie to paść w wersji niebieskiej ta zółta? wskazówka sekundowa
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Dobry na plażę bo trudno zgubić bedzie.
Kolorki mocno oczo...ne a w takim rozmiarze to nawet bez okularów się to w piasku dojrzy
Kolorki mocno oczo...ne a w takim rozmiarze to nawet bez okularów się to w piasku dojrzy
:
:
noo ,moje główne źródło
TowRoupas napisał/a: |
No można taniej:
http://www.amazon.com/Nau...h/dp/B005KMEYLY |
noo ,moje główne źródło
:
Rzeczywiście, 50mm jest z koronką. Mam taki zegarek i średnica bez koronki to jakieś 46mm, maksymalnie 47mm.
Odpowiedz do tematu
Iks napisał/a: |
jakby te 50mm okazało się z być mierzone koronką - byłoby sympatycznie |
Rzeczywiście, 50mm jest z koronką. Mam taki zegarek i średnica bez koronki to jakieś 46mm, maksymalnie 47mm.