Nie ukrywam, ze w Seikaczach jestem rozkochany
Mam w tej chwili SARB061 i SBDC005. Mysle nad kolejnym. Prosze was o jakies pomysly.
Prawdopodobnie sprzedam jakis ze swoich zegarkow nie seikowych zegarkow i kaska pojdzie na kolejne Seiko.
Budzet mysle, ze bedzie z duzym wysilkiem do 2k, ale to juz totalnie maksa.
Na ten moment wygrywa u mnie sumo niebieskie , ale czy warto kupowac kolejnego sumo? fakt, ze sa genialne ...
A mam teraz te:
Odpowiedz do tematu
: Kolejne Seiko, pomóżcie......
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-03-04, 22:57, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-03-04, 22:57, w całości zmieniany 2 razy
:
Karol - co się będziesz rozdrabniał
Budżet tylko 3 x przekroczony
http://global.rakuten.com...n/item/sbgx063/
Budżet tylko 3 x przekroczony
http://global.rakuten.com...n/item/sbgx063/
:
Sylwek, fakt, ze piekny i fakt, ze kiedys kupie GS`a, ale zapomnialem dodac, ze na ten moment odrzucam garniaki
:
Bym brał blue sumo i się nie szczypał (u mnie na wish liście w planach może na przyszły rok..).
:
no wlasnie ja sie tez najbardzziej ku temu sklaniam, ale czy to nie przesada 2 sumiaki.... ?
:
A gdzie to garniak? Na bransolecie?
To typowy EDC
Karol - bier niebieskiego Sumiaka. Najwyżej mi za pół ceny sprzedasz
To typowy EDC
Karol - bier niebieskiego Sumiaka. Najwyżej mi za pół ceny sprzedasz
:
Tylko automaty czy cuś innego też wchodzi w grę?
:
Kup sobie niebieska tarcze i przyrzad do sciagania wskazowek
s
Karolewskiej napisał/a: |
no wlasnie ja sie tez najbardzziej ku temu sklaniam, ale czy to nie przesada 2 sumiaki.... ? |
Kup sobie niebieska tarcze i przyrzad do sciagania wskazowek
s
:
:
Karol, poskładaj troszkę, dołóż troszeczkę i bieri spring drive
Nie ma się co rozdrabniać, będziesz miał kupę drobiazgów, a tak porządny zegar
Nie ma się co rozdrabniać, będziesz miał kupę drobiazgów, a tak porządny zegar
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-03-04, 23:47, w całości zmieniany 1 raz
Cezar, to faktycznie top moich marzeń niestety to nie koncert zyczen dlatego pls o zwykle i realne propozycje ;p
Sylwek, bateryjka niet!
Sylwek, bateryjka niet!
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-03-04, 23:47, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
A myślałeś o jakimś modowanym seiko? Typu soxa albo do np. skx 007 zrobić powłokę PVD, zmienić tarczę i wskazówki wstawić od sumo. Możliwości jest dużo, a jak wyjdzie coś ciekawego to będzie sporo satysfakcji z noszenia takiego zegarka.