E tam, Alamos siem nie zna - on wielga i arogancka korporacja jest. Na najfspanialszym i najdostojniejszym forum zegarkowym przeczytałem, to wiem!
Gboo.
Odpowiedz do tematu
:
:
I jaszcze śrubki podrabiamy a Santino wie jak zrobić je na niebiesko to go chyba tylko na stos
:
No i dodaj że korumpująca korporacja, gdyż bez tego cierpi nasz PRESTIŻ
Jacek. napisał/a: |
E tam, Alamos siem nie zna - on wielga i arogancka korporacja jest. Na najfspanialszym i najdostojniejszym forum zegarkowym przeczytałem, to wiem!
Gboo. |
No i dodaj że korumpująca korporacja, gdyż bez tego cierpi nasz PRESTIŻ
:
i te kilkaset zegarków zrobionych przez tą korporację odbiera rynek kłalycie ,a to już jest arogancja nie do przeżycia
Jacek. napisał/a: |
Gboo. |
i te kilkaset zegarków zrobionych przez tą korporację odbiera rynek kłalycie ,a to już jest arogancja nie do przeżycia
:
Ależ z nas aroganckie kutafony Ide sobie sam strzelic fpysk za karę. Co ja tam mam ... wino ... piwo ... burbon ... wódki nie ma, wypiłem To zacznę sobie strzeleć od lewej dolnej półki ...
:
A to wszystko przez Ciebie
vobis2 napisał/a: |
I jaszcze śrubki podrabiamy |
A to wszystko przez Ciebie
:
nieudacznicy i kryminaliści się po prostu nie mogą znać na zegarkach
_
work in progress
work in progress
:
Idę odprzodkować Karzącą Flaszkę Opaczności - na pohybel korumpującym naśladowcom Najjaśniejszego Gwintu
Gbou.
Gbou.
:
damn zdałem sobie sprawę że jak tworze jakiś swój render to pewnie też podrupka z tego wychodzi, ale z poznania mam bliżej do swiss niż w z łodzi.. to może trochę mniej podrupkowo jest?
_
work in progress
work in progress
:
Ale dajcie mnie się napawać - gdzież zostaliśmy okrzyczani "korporacją bezduszną" Bo do tego własnie dąży nasz biznesplan, co nam w nim nie wyszło że "taniej to sie nie da!" ...
:
"Mamusiu, my pijemy dużo, ale ze fstrentem"
Gbougbou.
Damian napisał/a: |
damn zdałem sobie sprawę że jak tworze jakiś swój render to pewnie też podrupka z tego wychodzi, ale z poznania mam bliżej do swiss niż w z łodzi.. to może trochę mniej podrupkowo jest? |
"Mamusiu, my pijemy dużo, ale ze fstrentem"
Gbougbou.
:
I to jest piękne w tym wszystkim!
vobis2 napisał/a: |
Oj tam Oj tam będziemy wspólnie strugać pierwszy Polski turbillion :lol:Przygotować młotki i dłutka |
I to jest piękne w tym wszystkim!
:
Tylko aby te mlotki chinskie nie były trzeba baczenie dawać. Chiński młotek splugawi wszystko co Szlachetne i Piekne
:
Spokojna głowa , moje piłeczki w bańkach będa wychodzić z pod szwajcarsko-niemieckich machin i grzebackich wynalazków. Jak sie jakiś chiński pilnik gdzieś tam przewinie to sie go wytnie z życiorysu i sprawa załatwiona.
Pozdro!!!
:
Odpowiedz do tematu
Ty Marcin to pokazuj wreszcie te swoje wynalazki! Ile można czekać...?