Odpowiedz do tematu
:
Ja tam czekam na to co Marcin pokażesz z dużą niecierpliwością.
Może też ChronosArt niedługo "Dekompresję" zaprezentuje... Do tego Gerlachy ciągle nowe zegarki robią - trochę się dzieje w polskim świecie zegarkowym
Tylko jakoś stowarzyszenie nie zauważa - może dlatego, że reklam nie ma na kizi...
Może też ChronosArt niedługo "Dekompresję" zaprezentuje... Do tego Gerlachy ciągle nowe zegarki robią - trochę się dzieje w polskim świecie zegarkowym
Tylko jakoś stowarzyszenie nie zauważa - może dlatego, że reklam nie ma na kizi...
:
Jestem pod wrazeniem Produktu
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
+1 .bo to właśnie obecnie tylko produkt jest ,ale zaprawdę powiadam Wam, że jak sie hieny jakie zwiedzą i poprzyglądają to z onego produktu jaka kłalita wyskoczy. Kwestia ceny Kumotrowie, kwestia ceny
Fazi napisał/a: |
Jestem pod wrazeniem Produktu |
+1 .bo to właśnie obecnie tylko produkt jest ,ale zaprawdę powiadam Wam, że jak sie hieny jakie zwiedzą i poprzyglądają to z onego produktu jaka kłalita wyskoczy. Kwestia ceny Kumotrowie, kwestia ceny
:
O, a to czemu ja nic nie wiem. Ciekaw jestem co ta mateczka partia wie?
Rudolf napisał/a: |
Marcin nie bądź taki skromniacha , już mateczka Partia swoje wie |
O, a to czemu ja nic nie wiem. Ciekaw jestem co ta mateczka partia wie?
Pozdro!!!
:
Santino i inni szanowni kumotrzy - projekt takowy już istnieje Wiecej... będzie w odcinkach w ciągu następnych kilku miesięcy
:
voli, nie ma w googlu, więc nie istnieje
A poważnie, to dawaj, dawaj!!!
A poważnie, to dawaj, dawaj!!!
:
Puki co to jest projekt i wykonane jest ok. 50% elementów - prototypa czy taczej demonstratora technologii po nowoczesnemu pokażę jak będzie poskładany.
:
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
Nie no kurde, przecież to jest rewelacja! Super ! Chciałbym zobaczyć proces produkcyjny takiej turbinki
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
Kurde pierwsza polska karuzela
Bardzo chętnie postawiłbym ją u siebie na biurku.
Bardzo chętnie postawiłbym ją u siebie na biurku.
:
Może kol.Amroziuk zacznie sprzedawać rzeczoną tulejkę z planami do samodzielnego montażu?
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Odpowiedz do tematu
Ja Wam mówię,że ten patent zwinie jakaś wytwórnia prędzej czy później