Odpowiedz do tematu
:
BEZ
:
Z
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
hehe.... widzę, że wybór nie będzie prosty
Segoy
:
bow, wyzywam Cię na gołe klaty na nadwislańskim brzegu , o 14,32 przeleję Twoją krew na tyłach Reala (w realu znaczy się) stawaj melepeto
:
2:1 na korzyść BEZ!
Segoy
:
i BEZ właśnie padł złoty gol ,3:1 i po meczu
:
poza czasem gry jeszcze, BEZZZZZZZ !
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Segoy, a tarcza fabryczna? Pytam, bo mnie się moja maryna znudziła i coś bym w niej zmienił. Tarcza u mnie jest taka idealnie płasko papierowa co mi się nie podoba... a u ciebie taka jest "plastyczna"
Skate or die!
:
Którego, Mendo jedna?
Nie będę po próżnicy klaty wystawiał
sylwek napisał/a: |
bow, wyzywam Cię na gołe klaty na nadwislańskim brzegu , o 14,32 przeleję Twoją krew na tyłach Reala (w realu znaczy się) stawaj melepeto |
Którego, Mendo jedna?
Nie będę po próżnicy klaty wystawiał
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Zdecydowanie bez.
:
Pewnie, że bez. Crownguardy to nietrafiony żart.
A co z dziurami w kopercie po odkręceniu? bo osłona jest przykręcana?
A co z dziurami w kopercie po odkręceniu? bo osłona jest przykręcana?
:
Panuraj wymyślił to w przypływie geniuszu - taka jest oficjalna legenda. A pewnie chodziło o to, żeby w jakiś sposób odróżnić się od pierwowzoru. Teraz tego crwonguarda bronią jak niepodległości. Za pośrednictwem prawników.
maciek napisał/a: |
Pewnie, że bez. Crownguardy to nietrafiony żart.
|
Panuraj wymyślił to w przypływie geniuszu - taka jest oficjalna legenda. A pewnie chodziło o to, żeby w jakiś sposób odróżnić się od pierwowzoru. Teraz tego crwonguarda bronią jak niepodległości. Za pośrednictwem prawników.
:
Nie ma dziur w kopercie, bo to inna koperta jest
Taka jak w PZL'ce.
Tarcza jest pomalowana czarnym matowym lakierem w sprey'u. Stąd ten efekt plastyczności.
Nie ma dziur w kopercie, bo to inna koperta jest
Taka jak w PZL'ce.
Tarcza jest pomalowana czarnym matowym lakierem w sprey'u. Stąd ten efekt plastyczności.
Segoy
:
Odpowiedz do tematu
a widzisz. Zdecydowanie lepiej bez.