1 GCzZ im Kirowa w Moskwie Typ I z 1936/7 roku
Odpowiedz do tematu

:
Pmwas super ten zegar :shock:

:
Świetny

:
Świetny :!: :grin: Na którym stoisku go dorwałeś :?: - jakoś nie pamiętam żebym go widział

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
U mojego ulubionego sprzedawcy, który zawsze ma coś, co warte jest zakupu, nawet jak gdzie indziej posucha totalna :D . Tego, który nie lubi sie targować :twisted: Faktem jest, ze leżał tak jakoś niby na wierzchu, a nie rzucał się w oczy, zdążyłem wypytać już o kilka pozycji, zanim go zauważyłem...

Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-11-04, 22:04, w całości zmieniany 2 razy
Ну, погоди! :wkurzony:
:
już wiem gdzie :smile: oglądałem to stoisko dość dokładnie, ale właśnie ten zegar nie rzucił mi się w oczy

Spam
[Usunięty]
:
Cóż :!: Oko już nie to :twisted:

:
:razz:

Spam
[Usunięty]
:
A i dobrze :!: gdyż azaliż denerwuje mnie jeden :!: Dwóch bym nie zniósł :twisted:

:
I jeszcze to sie trafiło:

http://pmwatch.republika....type1_38_0.html

Wskazówki nieoryginalne (jakby kto miał - wiadomo :D ), ale fajny stan tarczy (o dziwo nie obłazi) i mechanizm z '38 roku na 7 kamniach. Pamiętam jak dawno temu smoczysko zarąbało mi go na alle sprzed nosa, ale i tak w końcu trafił do mnie... na wyprzedaży za ułamek tej kwoty :D

Ну, погоди! :wkurzony:
Spam
[Usunięty]
:
pmwas napisał/a:
I jeszcze to sie trafiło

czy osoba może tak nie błyskać po oczach :razz: Siódemeczka kirowka niedoceniana jak siudemeczka elgina. Cacy. nie wiem które bardziej lubię siódemki czy piętnastki.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum