Gunter pokazał nowe chronografy w swojej kolekcji.
Marine Chronograph Gray
Marine Chronograph Blue
Marine Chronograph Beige
IMHO ostatni jest najładniejszy
Cena 810,00 plus ship.
U mnie pewnie od poniedziałku jak tylko ogarnę je w sklepie
Odpowiedz do tematu
: STEINHART MARINE CHRONOGRAPH
Ostatnio zmieniony przez SIRLUKE1 2012-02-17, 14:32, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez SIRLUKE1 2012-02-17, 14:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Dla mnie, takie se, ale ja spaczony jestem.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Jak zobaczyłem "Marine Chrono" to wyobraziłem sobie klasyczną Marine z dodanymi tarczami chrono, mmmmm.. i bańka prysła Nie podobają mi się.
_
work in progress
work in progress
:
do mnie nie gada nic,co ma wiecej niz 3 wskazówki
:
Niebieski nosiłbym, chętnie na pasku od beżowego
:
...ten niebieski to nawet nie głupi jest
:
+1
sylwek napisał/a: |
do mnie nie gada nic,co ma wiecej niz 3 wskazówki |
+1
:
Wersja Beige , nawet daje radę , tylko indeksy na pierścieniu zewnętrznym są dla mnie za małe
:
Czarny bardzo przyjemny, a z tarczą kanapką już w ogóle byłby świetny.
:
SIRLUKE1, tak , zaiste dekiel jest jak najbardziej ok MUA , ale czy to ma być kolejny zegarek, który miałbym nosić deklem do góry
Ja zapewne należę do tradycjonalistów , ale rozumiem trendy mody , tylko nie rozumiem na co komu np zegarek nurkowy ,jeśli nie nurkują na co komu te wszystkie skale ,suwaki skoro i tak z nich nie korzystają. No gust jaki jest ,to każdy wie . Jeśli zaś kupować zegar z powodu dekla, to może nie produkować zegarków ,a same dekle i te sprzedawać.
Ja zapewne należę do tradycjonalistów , ale rozumiem trendy mody , tylko nie rozumiem na co komu np zegarek nurkowy ,jeśli nie nurkują na co komu te wszystkie skale ,suwaki skoro i tak z nich nie korzystają. No gust jaki jest ,to każdy wie . Jeśli zaś kupować zegar z powodu dekla, to może nie produkować zegarków ,a same dekle i te sprzedawać.
:
A teraz wybacz Łukasz pytanie laika, ale z czego tfurczo zaczerpnął tym razem nasz niemiecki kolega ?
: Re: STEINHART MARINE CHRONOGRAPH
Odpowiedz do tematu
czarnego za tysiaka bym przytulil i nosil z przyjemnoscia
s
s