Odpowiedz do tematu
: marine prezesa #1
miałem nie pokazywać jeszcze nic bo do poprawy tarcza i do wymiany wskazówka godzinowa...
ale nie wyszczymałem, njoi
PS. jakby ktoś miał na zbyciu taką godzinową to poproszę o korupcję...
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2012-02-19, 02:36, w całości zmieniany 2 razy
miałem nie pokazywać jeszcze nic bo do poprawy tarcza i do wymiany wskazówka godzinowa...
ale nie wyszczymałem, njoi
PS. jakby ktoś miał na zbyciu taką godzinową to poproszę o korupcję...
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2012-02-19, 02:36, w całości zmieniany 2 razy
Skate or die!
:
Greka? P. Wlachoz? Tak strzelam, ja tylko bukwy czytaju... Ale bardzo mi się widzi!;p
:
sssss.... na końcu.
Skate or die!
:
Ale naprawdę ekstra, choć wskazówki może zbyt niebieskie, bardziej granatowe by mi pasowały ale to może wina światła;p
Ale naprawdę ekstra, choć wskazówki może zbyt niebieskie, bardziej granatowe by mi pasowały ale to może wina światła;p
:
one SĄ granatowe - ale na moich fotkach wychodziły na czarne. Jedyne fotki, na których widać, że są niebieskie to te gdzie się błyszczą - przez co wyglądają na jaśniejsze
Skate or die!
:
...całkiem dobrze to wygląda
:
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2012-02-17, 01:02, w całości zmieniany 1 raz
dzięki, tylko ta cholerna wskazówka... , bo tarcza to pikuś - poprawi się.
a tak przy okazji to chciałem podziękować Sylwkowi - za inspirację; pokazanie, że nie jest to trudne (już wcześniej podobały mi się marine ale nie w tych cenach - a tak, mam taniej, i, co najważniejsze, spersonalizowane!); oraz pomoc przy realizacji projektu.
Oraz Pawłowi za pomoc i dobre słowo
a tak przy okazji to chciałem podziękować Sylwkowi - za inspirację; pokazanie, że nie jest to trudne (już wcześniej podobały mi się marine ale nie w tych cenach - a tak, mam taniej, i, co najważniejsze, spersonalizowane!); oraz pomoc przy realizacji projektu.
Oraz Pawłowi za pomoc i dobre słowo
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2012-02-17, 01:02, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
:
A nie wzorowałeś się na tarczy Santino A1? Bo na pierwszy rzut oka to od razu z A1 mi się skojarzyło, tylko wskazówki inne , koperta oraz indeksy 10 i 8 mniej "zjedzone" przez sekundnik. W każdym razie wygląda nieźle. Jedynie wskazówki bym troszkę zmienił i będzie świetnie!
:
zacnie wyszło, te wskazówki nie są aż tak tragiczne
Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
I tym sposobem zmierzamy Kumotry w bardzo słusznym kierunku , dzieki któremu w markecie czy na ulicy nie da się spotkać drugiego takiego samego zegarka. To mi się bardzo podoba. Projekt i wykonanie jak najbardziej ok ,zdecydowanie bym nosił tyle,że ze swoją personalizacją
:
Zegarek Greckiej Marynarki Wojennej
Podoba się.
Podoba się.
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Odpowiedz do tematu
I bardzo ładnie! Minimalistycznie, pasująco. To jest to!