Mój nowy nabytek - przyszedł w poniedziałek
Wrażenia bardzo pozytywne. Mimo 44 mm wygląda potężniej niż moja najbardziej potężna dotychczas czterdziesto-siódemka. Jednocześnie bardzo dobrze leży na nadgarstku.
Na razie na gumie pozostaje ale w przyszłości dostanie pewnie jakiś handmade.
Sorry za jakość fotek ale po pierwsze żaden ze mnie fotograf a po drugie aparat to małpia cyfrówka
Nie przedłużając:
No i kilka zdjęć bez tła:
Klamra która naprawdę dobrze się prezentuje (nie za mała ale i nie taki olbrzym jak chińskie pre-v)
Dekiel (nie otwierany niestety bo ciężko to otworzyć suwmiarką a nie chciałem go uszkodzić) jak widać numery to już nie 1234...
Guma bardzo przyjemna w noszeniu i nieźle wykonana. Niestety strasznie się kurzy co widać na załączonym obrazku:
No i fotka nadgarstkowa:
I jeszcze z boku:
To już jest koniec... I jak?? Podoba się??
Odpowiedz do tematu
: Parnis submarine
:
Kawał zegara!
Nie mój klimat, ale niech się dobrze nosi!
Nie mój klimat, ale niech się dobrze nosi!
:
świetny,choć troche mały
bezel obracany?
bezel obracany?
:
Fajny, ale pierwsze co bym zrobił, to dokupiłbym normalną osłonę koronki, taką jak w Pamach.
:
Chcesz większy nieco? Proszę, Dżekson ma - 60mm jedyne, bez koronki rzecz jasna
http://img143.imageshack.us/i/mm167photo9.jpg/
feleksc napisał: |
świetny,choć troche mały bezel obracany? |
:
Podoba sie przawdziwy Akwalung , ciekawy jestem jak świeci ?
:
ja już jedną 60tke mam,teraz mi ręka odpoczywa przy saszce 51mm.
:
Kiedyś wpadł mi w oko, nawet mi się podobał,ale w końcu stwierdzałem że nie moja bajka.Gratuluję zakupu i nich się nosi.
:
Bezel obracany tylko inaczej niż w diverach - w jedną stronę i kliknięcie jest tylko przy tych kropeczkach (czyli co 5 min)
Osłony koronki nie będę zmieniał, póki nie zobaczyłem zegarka na żywo to myślałem nad zmiana tarczy na taką:
Jednak musiałbym wymieniać i tarczę i wskazówki a poza tym na żywo naprawdę mi się spodobał ten zegarek i zostanie taki jaki jest (póki mi się nie znudzi)
Jedyne co może przeprowadzę to zmiana szkiełka bo ta lupka nie powiększa a tylko psuje efekt.
a świeci jak chińczyk -czyli marnie
aczkolwiek dużo lepiej niż mój parnis automatic power reserve
Osłony koronki nie będę zmieniał, póki nie zobaczyłem zegarka na żywo to myślałem nad zmiana tarczy na taką:
Jednak musiałbym wymieniać i tarczę i wskazówki a poza tym na żywo naprawdę mi się spodobał ten zegarek i zostanie taki jaki jest (póki mi się nie znudzi)
Jedyne co może przeprowadzę to zmiana szkiełka bo ta lupka nie powiększa a tylko psuje efekt.
a świeci jak chińczyk -czyli marnie
aczkolwiek dużo lepiej niż mój parnis automatic power reserve
:
Odkupiłem Parnisa od TowRoupas-a i moim zdaniem całkiem fajnie się prezentuje
:
No z tym paskiem wygląda o wiele lepiej niż z tą imitacją krokodylka_chyba.
:
Nie no świetne Jeszcze dzisiaj będę płakać w poduszkę że sprzedałem...
Też coś wrzucę w ten deseń dla potomnych:
Też coś wrzucę w ten deseń dla potomnych:
:
TowRoupas będzie bolało jeszcze długo A zegarek bardzo fajny sam się nad nim zastanawiałem, ale wziąłem GMT. Niech się nosi
:
ano płacz bo już nie oddam myślę jeszcze nad innym paskiem z jakimś fajnym przeszyciem.
TowRoupas napisał: |
Nie no świetne Jeszcze dzisiaj będę płakać w poduszkę że sprzedałem... Też coś wrzucę w ten deseń dla potomnych: [img][/img] |
:
Odpowiedz do tematu
Naprawdę zjawiskowe zdjęcia.