Czyli ogromny sentyment do marki VOSTOK oraz POLJOT sprawia, że mam od długiego czasu chęć na jakiegoś fajnego nowoczesnego kłalitnego ruska. Automat, albo nakręcany wsio ryba aby miał 22 w uszach, kopertę ze 40mm , datownik, tarcze raczej jasną, ciemną też przełknę, świecące indeksy. Styl zegarka w zasadzie obojętny, choć ekstremalne stylizacje odpadają . Raczej grzeczny niż grzeszny No najważniejsze absolutnie żadnych napisów cyrylicą na nim.
Pomożecie ? bo nowych zegarków poza GAZ 14 to nie znam za bardzo.
Odpowiedz do tematu
: parcie na wschód
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-02-14, 23:00, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-02-14, 23:00, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-02-15, 09:02, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-02-15, 09:02, w całości zmieniany 1 raz
:
dokładnie, tylko ten z granatowym. Cudo.
:
Ostatnio zmieniony przez Ciech 2012-02-15, 09:24, w całości zmieniany 1 raz
Lunokhod od GAZa dalej zajedzie i dla portfela przyjażniejszy.
Ciekawy dizajn i pasek, oraz suwak logarytmiczny na bezlu.
Ciekawy dizajn i pasek, oraz suwak logarytmiczny na bezlu.
Ostatnio zmieniony przez Ciech 2012-02-15, 09:24, w całości zmieniany 1 raz
:
A to to czarne pod tym brzydkim zegarkiem to na co to to?
:
maciek napisał/a: |
dokładnie, tylko ten z granatowym. Cudo. |
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
:
Miałem GAZ 14, za duży deczko był, wiec jakoś tak chyba nie będę wracał, chociaż ...
Teraz coś grzeczniejszego bym nosił.
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-02-15, 10:57, w całości zmieniany 1 raz
Słoniu aka jslanina napisał/a: |
Ale po co coś innego niż GAZ-14:
[url=http://img856.images...732.jpg]Obrazek[/URL] |
Miałem GAZ 14, za duży deczko był, wiec jakoś tak chyba nie będę wracał, chociaż ...
Teraz coś grzeczniejszego bym nosił.
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-02-15, 10:57, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
no to bierz, to co kumotr Ciech zaproponował...
kumpel koronki napisał/a: | ||
Miałem GAZ 14, za duży deczko był, wiec jakoś tak chyba nie będę wracał, chociaż ... Teraz coś grzeczniejszego bym nosił. |
no to bierz, to co kumotr Ciech zaproponował...
:
Ten GAZ w brązie rewelacja, ile on ma mm szerokości skoro mówisz, że duży? No i grzeczny ci on przecież wyjątkowo...
:
No tak tylko, że ja miałem identycznego GAZ-a 14 w kolorze niebieskim, piękny był, ale za duży.
Chętny jestem raczej na POLJOTA jakiś lotnik , czy garniturowiec, Vostok na drugiej pozycji.
Nawet się zastanawiam nad STRZAŁĄ ale bez cyrylicy na tarczy.
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-02-15, 17:38, w całości zmieniany 1 raz
tothemax napisał/a: |
Ten GAZ w brązie rewelacja, ile on ma mm szerokości skoro mówisz, że duży? No i grzeczny ci on przecież wyjątkowo... |
No tak tylko, że ja miałem identycznego GAZ-a 14 w kolorze niebieskim, piękny był, ale za duży.
Chętny jestem raczej na POLJOTA jakiś lotnik , czy garniturowiec, Vostok na drugiej pozycji.
Nawet się zastanawiam nad STRZAŁĄ ale bez cyrylicy na tarczy.
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-02-15, 17:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Ale Rusek bez cyrylicy? nie rozumiem
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Rusek musi być z cyrylicą!
:
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
Strela musi być z chorągiewką !
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
Odpowiedz do tematu
A może któryś z tych lotników Poliota.
Występują w różnych wariantach kolorystycznych kopert i tarcz.
AVIATOR
Aviator Weekday
AERONAVIGATOR
Występują w różnych wariantach kolorystycznych kopert i tarcz.
AVIATOR
Aviator Weekday
AERONAVIGATOR